Ce se întâmplă în aceste momente între Simina Loica și Alex Bobicioiu. Motivul pentru care fanii s-au speriat: „Prima bătaie”

Author: Lavinia Medrea

Motivul pentru care fanii s-au speriat „Prima bătaie”

Sursa: Instagram Simina Loica

Recent, Simina Loica a făcut o postare care a speriat fanii. Iată despre ce este vorba.

Simina Loica și Alex Bobicioiu au o relație

frumoasă de dragoste, în care se tachinează unul pe altul, fericirea fiind nelipsită. 

Ce se întâmplă în aceste momente între Simina Loica și Alex Bobicioiu

Recent, Simina Loica, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, a făcut o postare pe contul ei de Instagram, care a îngrijorat pe toată lumea.

Citește și: “Bobicioiu nu are caracter, nu își asumă nimic” Ovidiu Neveu a lansat bomba! Ce legătură a existat, de fapt, între el și Simina Loica: ”Eu i-am scris, credeam că mă vrea”| EXCLUSIV

Toată lumea știe cum arată filtrele de schimbare a înfățișării pe Instagram, majoritatea oamenilor utilizându-le pentru a se înfrumuseța sau pentru a crea momente de amuzament. De data aceasta, Simina Loica s-a încadrat în a doua categorie. Iubita lui Alex Bobicioiu a folosit un efect de pe Instagram care o făcea să pară că este vânătă la ochi, alături de videoclip scriind și un mesaj care, în primă fază, i-a îngrijorat pe fani, dar s-au

liniștit după ce și-au dat seama că era vorba doar de un filtru și nu despre un abuz exercitat de Alex Bobicioiu asupra Siminei Loica. Același efect îl avea și Alex Bobicioiu, fiind amândoi „vineți” la ochi. 

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

„După prima bătaie”, este mesajul scris de Simina Loica,

alături de videoclipul în care este vânătă datorită efectului de pe Instagram.

Când vor avea un copil Alex Bobicioiu și Simina Loica

După ce lucrurile au luat o nuanță serioasă între Alex Bobicioiu și Simina Loica, fanii n-au întârziat să întrebe când vor urma și ceilalți pași, respectiv nunta și un copil. Inițial, Simina Loica a susținut că nu vrea să mai facă încă un copil dar, după ce relația ei cu Alex Bobicioiu a evoluat, și-a schimbat părerea, dorindu-și să-i ofere un copilaș partenerului ei. 

Exclusiv! Andrei Ungureanu,

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat oficial! Ce i-a transmis fostul concurent „Puterea Dragostei” lui Bobicioiu: „Sunt foarte toxici unul pentru celălalt”

Acum câteva luni, Alex Bobicioiu a declarat că are în plan cu iubita lui să aducă un bebeluș pe lume, cel mai probabil anul acesta, dar nu se știe dacă au vorbit serios.

„După Crăciun, după sărbători, la anul. Așteptați că urmează. Se vede pe fața ei cât de mult își dorește”,   a dezvăluit Alexandru Bobicioiu, pe Instagram.

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?