“Bobicioiu nu are caracter, nu își asumă nimic” Ovidiu Neveu a lansat bomba! Ce legătură a existat, de fapt, între el și Simina Loica: ”Eu i-am scris, credeam că mă vrea”| EXCLUSIV

Author: Madalina Maftei

Ce pariu a făcut Ovidiu Neveu cu Simina Loica, înainte de gala RXF

Sursa: Instagram

Ovidiu Neveu a vorbit, în exclusivitate, despre legătura pe care a avut-o cu Simina Loica și despre faptul că Alexandru Bobicioiu, actualul iubit al brunetei, nu este deloc asumat.

Ovidiu Neveu este un personaj destul de controversat în lumea mondenă, mai ales după provocările lansate în cușcă. După gala RXF, în care s-a duelat cu Alex Bobicioiu, actualul iubit al Siminei Loica, pe care l-a și învins, Neveu a făcut un pariu cu bruneta. 

Ce pariu a făcut Ovidiu Neveu cu Simina Loica, înainte de gala RXF

La gala RXF, Ovidiu Neveu a intrat în cușcă alături de Alex Bobicioiu, pe

care l-a și învins. În intervenția sa prin Skype, în emisiunea Corneliei Ionescu ”Online Story”, Ovidiu Neveu a vorbit despre rivalul său, despre care spune că nu are caracter și nu este deloc asumat.

”Am văzut că a cerut să-și ia revanșa. După meciul cu Iancu am ieșit public și am zis că e mai bun ca  mine, am recunoscut, l-am felicitat, chiar am făcut și un TikTok pe chestia asta,

nu am cerut revanșa, doar că el s-a pronunțat că vrea să mai fac un meci(...) Asta denotă că Bobicioiu nu are caracter, să ceară revanșa. L-am bătut jos și sus și să zică că suntem egali, doar că el nu a avut chef. Nu-și asumă nimic. Ar trebui să-și asume că l-am bătut și în picioare și la sol”,
a declara Ovidiu Neveu, pentru Wownews.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Ovidiu Neveu a intra în cușcă alături de Bobicioiu pentru Simina Loica, cu speranța că ar putea avea o relație cu ea, însă, după ce a cunoscut-o personal, a rămas profund dezamăgit de caracterul ei și a precizat că se dă ceea ce nu e.

Cum a reacționat Alex Bobicioiu când a văzut că Neveu vrea să-l despartă de Simina Loica: „Ne vedem în cușcă!”

Ba chiar făcuse un pariu cu ea să iasă la cafea, dar se pare că Simina Loica nu este pe calapodul lui Ovidiu Neveu.

„Ea a început, mi-a dat urmărire pe TikTok și like-uri. Când îți dă like-uri și urmărire este clar că vrea ceva, nu? I-am scris și ne dădeam inimioare. Eu știam că e în relație cu el (nr. Alex Bobicioiu) dar credeam că mă simpatizează și că mă vrea. M-am dat la ea tot timpul, până la meci, credeam că nu o să stea cu Bobicioiu, că o să-l lase, l-a lăsat și de câteva ori. Până am ajuns în România și am cunoscut-o personal și cred că nu ne potrivim”, a spus Ovidiu Neveu despre Simina Loica.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”