Ce se întâmplă cu persoanele care nu au primit voucherele sociale, pentru că nu au fost acasă. Anunțul de ultim moment al lui Marcel Boloș

,
marcel-boloș-voucherele-sociale

Ce se întâmplă cu persoanele care nu au primit voucherele sociale

[Sursa foto: Facebook: Marcel Ioan Boloș]

Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, a anunțat ieri, 2 august, ce se întâmplă cu persoanele care nu au primit voucherele sociale, pentru că nu au fost găsite acasă de către angajații Poștei Române.

Marcel Boloș a spus ce se întâmplă cu persoanele care nu au primit voucherele sociale, deoarece nu au fost găsite acasă de poștași, pentru a le fi înmânate.

De asemenea, ministrul susține că toate voucherele sociale au fost emise, iar cele restante au început să fie distribuite de luni, 1 august.

Ce se întâmplă cu persoanele care nu au primit voucherele sociale?

În cadrul unei intervenții la România TV, Marcel Boloș a declarat că cele aproximativ 354.000 de vouchere sociale nu au ajuns în posesia eligibililor din mai multe motive ce țin de logistica livrării și nu de Minister.

„Din data de 29 iulie a fost finalizata emiterea acestor vouchere sociale, respectiv toate cele 2,5 milioane de vouchere au fost emise.

Citeste si: Rămânem fără bani pentru plata pensiilor? Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Câciu despre pensiile românilor!

Pana ieri (n.r. luni) au fost distribuite 2,1 milioane, mai ramanand 354.000 care inca nu au fost distribuite, fie ca nu erau beneficiarii acasa, fie ca s-au intors documentele, insa termenul cu Posta Romana este sa inchidem distribuirea pana vineri”, a spus ministrul.

Mai mult decât atât, Marcel Boloș a vorbit și despre care este motivul pentru care pensionarii care au sub 1.500 de lei pe lună nu au fost incluși pe lista persoanelor eligibile.

marcel-boloș-voucherele-sociale

Ce se întâmplă cu persoanele care nu au primit voucherele sociale

[Sursa foto: Facebook: Marcel Ioan Boloș]

„Motivele pentru care nu au fost cuprinsi pe aceste liste pot sa fie multiple. Poate cumuleaza cu un alt venit. Daca exista situatia unei pensii sub 1.500 de lei, dar mai are drept de refugiat sau obtine alte venituri, acelea se cumuleaza si daca depaseste 1.500 de lei nu se mai acorda voucherul social. Trebuie sa se gandeasca cei ce sunt in aceste situatii, pentru ca noi cu finantele facem aceste cumulari si s-ar putea sa depaseasca pragul de venit mentionat”, a continuat Marcel Boloș.

Marius Budăi a anunțat un pachet de ajutoare pentru cei cu venituri sub 3.000 de lei

De asemenea, Marius Budăi a spus, în urmă cu puțin timp, că și persoanele cu venituri sub 3.000 de lei ar trebui să primească diferite ajutoare  sociale, dar și că problemele economice pe care le are România ar trebui să preocupe Guvernul.

Cu toate acestea, Marius Budăi a anunțat că nu va putea face publice măsurile discutate, deoarece, în prezent, se lucrează la rectificarea bugetară, iar anunțul va fi făcut atunci când lucrurile vor fi decise.

Citeste si: Anunțul ministrului de Finanțe despre pensiile speciale: "Vor fi impozitate"

„Eu consider că aceasta ar trebui să fie grija guvernanților, de zi cu zi, să caute soluții indiferent de provocări și avem suficiente astăzi. Trebuie să căutăm soluții să extindem aceste măsuri, nu doar la categoriile vulnerabile, pentru că toți cetățenii au fost afectați de aceste scumpiri. Puterea de cumpărare a fost afectată”, a spus Marius Budăi, conform romaniatv.net.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Când vor fi emise cardurile sociale în valoare de 1.000 de lei. Marcel Boloș a spus când vor intra românii în posesia lor

Comentariu | Schengen cu migranți bătuți și alergați cu câini la frontieră (Crenguța Nicolae)

Când vor fi emise cardurile sociale în valoare de 1.000 de lei. Marcel Boloș a spus când vor intra românii în posesia lor

Se dau peste 800 de lei de la stat! Un nou ajutor în România. Cine va primi banii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies