Ce se întâmplă cu nunțile după 15 mai? Numărul maxim de persoane care pot participa la ceremonie

Autoritățile vin cu vești proaste pentru cei care aveau în plan să se căsătorească în această vară. Ce se întâmplă cu nunțile după 15 mai?


In articol:

Deși o parte dintre restricții vor fi relaxate după data de 15 mai, atunci când expiră starea de urgență în România, nunțile, botezurile sau înmormântările se vor face în continuare cu respectarea unor reguli foarte stricte.

Citeste si: După coronavirus, o altă problemă serioasă amenință România. Anunțul autorităților: "Toţi cei care vor suferi pierderi..."

Ce se întâmplă cu nunțile după 15 mai? Numărul maxim de persoane care pot participa la ceremonie

După data de 15 mai, persoanele care își doresc să se căsătorească trebuie să știe că numărul maxim de persoane care pot participa la ceremonie este de 16. Aceeași regulă se aplică și în cazul botezurilor sau înmormântărilor, măsura luată de autorități pentru a evita răspândirea coronavirusului. 

Citeste si: O BOALĂ nemiloasă face ravagii în România. Multe spitale nu vor să se ocupe de ei - capital.ro

Citeste si: În ce condiții ne putem deplasa în afara localității? Autoritățile au făcut anunțul

Anunțul a fost făcut de Ministerul de Interne prin intermediul unui document care prezintă măsurile propuse pentru a fi aplicate începând cu data de 15 mai. 

"Activitățile organizate de slujitorii cultelor religioase în locașurile de cult, care se desfășoară fără participarea credincioșilor sau practicile și ritualurile cu caracter privat (ex. botezurile, cununiile sau înmormântările) care au loc cu participarea unui număr strict limitat de persoane -maxim 16 persoane și respectarea regulilor de distanțare socială.", se arată în comunicatul transmis de Ministerul de Interne.

Citeste si: Redeschiderea bisericilor. Anunțul oficial al Pariarhiei Române

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies