Ce se întâmplă cu metrourile în noaptea de Înviere? Anunțul făcut de Metrorex

Pandemia de coronavirus schimbă programul de funcționare al metrourilor în perioada Sărbătorilor Pascale. Ce se întâmplă cu metrourile în noaptea de Înviere?


In articol:

Dacă până acum conducerea Metrorex prelungea programul de funcționare în noaptea de Înviere, astfel încât oamenii să poată ajunge la slujbă, în acest an se va înregistra o premieră, anunțul fiind făcut de conducerea Metrorex.

Citeste si: Franta renunta la Bacalaureat 2020 si recurge la evaluarea continua a elevilor

Ce se întâmplă cu metrourile în noaptea de Înviere?

În contextul pandemiei de coronavirus și ținând cont de restricțiile de circulație impuse de autorități prin Ordonanță Militară, conducerea Metrorex a anunțat că în acest an, metrourile nu vor circula în noaptea de Înviere.

Citeste si: Coronavirus - Plasma umana hiperimuna va fi folosita in Romania ca tratament pentru bolnavi

Mai mult decât atât, în perioada Sărbătorilor Pascale, mai exact în intervalul 17-20 aprilie 2020, trenurile vor circula la interval de 10 minute pe toate magistralele, iar pe Magistrala 4 intervalul va fi de 11 minute.

"Cu ocazia Sarbatorilor Pascale din acest an, Metrorex reorganizeaza circulatia trenurilor de metrou, astfel:

- in perioada 17- 20 aprilie 2020, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) si Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Straulesti) la un interval de circa 11 minute.
        De asemenea, informam publicul calator ca in contextul actual si tinând cont de Ordonanta Militara nr.2/21.03.2020 care prevede la art. 9, alin. 2 ca : “Se pot oficia slujbe in locasele de cult de catre slujitorii bisericesti/religiosi, fara accesul publicului, slujbele putând fi transmise in mass-media sau online”, in noaptea de Inviere, 18/19.04.2020 , trenurile de metrou nu vor circula! Va uram sarbatori cu sanatate alaturi de cei dragi!", au anunțat reprezentații Metrorex prin intermediul unui comunicat de presă.

Citeste si: Zeci de mașini de poliție, în drum spre Ialomița. Prefectul cere carantină totală în Țăndărei

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate