Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit: „Mă bate încontinuu”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 oct 2021, 19:05

Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit: „Mă bate încontinu”

Sursa: Instagram

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D și au rămas împreună de atunci. Cei doi s-au căsătorit și au un băiețel.

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D și au rămas împreună de atunci. Cei doi s-au căsătorit și au un băiețel.

Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit: „Mă bate încontinuu”

În ultima perioadă, s-a vehiculat că Alex Zănoagă și Simina Loica și-ar fi încheiat frumoasa poveste de dragoste. Simina

Loica și Alex Zănoagă au vorbit deschis despre perioadele mai puțin fericite din căsnicia lor.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a explicat că nu a mai stat atât de des acasă din cauza jobului său, lucru care a iscat mai multe certuri între cei doi. Pe cei doi îi leagă foarte strâns băiețelul lor, Dominic.

„Certuri exista în orice relație, nu este vorba de o separare.

Nu este vorba despre o despărțirea, suntem bine. Eu nu prea am mai fost pe acasă sa o ajut, iar ea este foarte obosita căci Dominic face numeroase trasnai acum, iar eu dacă lucrez zilnic, e o schimbare bruscă. Am simițit ca o deranjează, însă o sa îmi continui activitatea ca nu am ce sa fac altceva"
, a spus Alex Zănoagă.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă așteaptă cel de-al doilea copil?! Foștii concurenți de la Puterea dragostei au făcut dezvăluirea momentului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Simina Loica are un alt răspuns. Întrebată în urmă cu câteva ore, pe Instagram, dacă mai este împreună cu Alex Zănoagă, Simina a răspuns: „Secret de stat, nu vă zic. Ce ziceți? Dacă nu știți, ce se întâmplă? Pentru că mă întrebați des”, răspuns care i-a pus pe susținătorii Siminei și ai lui Alex pe gânduri.

Citeste si: Simina a spus adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la Survivor România! Ce anunț a făcut fosta iubită a lui Jador

Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil? Iată care este adevărul

Fanii sunt nerăbdători să afle când va veni pe lume al doilea copil al cuplului, iar faptul că ei nu au anunțat încă nimic, îi face pe urmăritori și mai curioși.

Simina a fost întrebată, acum ceva timp, dacă este iar însărcinată. Știm că bruneta este foarte secretoasă și discretă când viine vorba de viața ei privată, așa că Simina Loica a oferit un răspuns scurt, pe măsură: „Nu vă zic”.

 

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.