Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit: „Mă bate încontinuu”

,
Simina

Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit: „Mă bate încontinu”

[Sursa foto: Instagram]

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D și au rămas împreună de atunci. Cei doi s-au căsătorit și au un băiețel.


In articol:

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D și au rămas împreună de atunci.

Cei doi s-au căsătorit și au un băiețel.

Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit: „Mă bate încontinuu”

În ultima perioadă, s-a vehiculat că Alex Zănoagă și Simina Loica și-ar fi încheiat frumoasa poveste de dragoste. Simina Loica și Alex Zănoagă au vorbit deschis despre perioadele mai puțin fericite din căsnicia lor.

Simina

Simina Loica și Alex Zănoagă

[Sursa foto: Instagram]

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a explicat că nu a mai stat atât de des acasă din cauza jobului său, lucru care a iscat mai multe certuri între cei doi. Pe cei doi îi leagă foarte strâns băiețelul lor, Dominic.

Simina

Simina Loica și Dominic

[Sursa foto: Instagram]

„Certuri exista în orice relație, nu este vorba de o separare. Nu este vorba despre o despărțirea, suntem bine. Eu nu prea am mai fost pe acasă sa o ajut, iar ea este foarte obosita căci Dominic face numeroase trasnai acum, iar eu dacă lucrez zilnic, e o schimbare bruscă. Am simițit ca o deranjează, însă o sa îmi continui activitatea ca nu am ce sa fac altceva", a spus Alex Zănoagă.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă așteaptă cel de-al doilea copil?! Foștii concurenți de la Puterea dragostei au făcut dezvăluirea momentului

Simina

Simina Loica

[Sursa foto: Instagram]

Pe de altă parte, Simina Loica are un alt răspuns. Întrebată în urmă cu câteva ore, pe Instagram, dacă mai este împreună cu Alex Zănoagă, Simina a răspuns: „Secret de stat, nu vă zic. Ce ziceți? Dacă nu știți, ce se întâmplă? Pentru că mă întrebați des”, răspuns care i-a pus pe susținătorii Siminei și ai lui Alex pe gânduri.

Citeste si: Simina a spus adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la Survivor România! Ce anunț a făcut fosta iubită a lui Jador

Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil? Iată care este adevărul

Fanii sunt nerăbdători să afle când va veni pe lume al doilea copil al cuplului, iar faptul că ei nu au anunțat încă nimic, îi face pe urmăritori și mai curioși.

Simina

Simina Loica

[Sursa foto: Instagram]

Simina a fost întrebată, acum ceva timp, dacă este iar însărcinată. Știm că bruneta este foarte secretoasă și discretă când viine vorba de viața ei privată, așa că Simina Loica a oferit un răspuns scurt, pe măsură: „Nu vă zic”.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Simina și Alex Zănoagă i-au tăiat moțul lui Dominic. Ce a ales micuțul de pe tavă, dar și cine a lipsit de la eveniment? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu vrea să mai...

Diamantele descoperite în Rusia au urme de 'sânge': planul Occidentului pentru blocarea războiului dus în Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Fosta iubita a lui Jador, prima reactie de ziua Faimosului de la Survivor Romania 2021! Ce a aparut pe contul ei de Instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies