Ce se intampla cu anul scolar si cand se reiau cursurile. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca anul scolar va fi incheiat

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi seară, că anul şcolar va fi încheiat, iar elevii şi studenţii vor susţine examenele.


In articol:

Premierul afirmă că activitatea ar putea fi reluată după 15 mai.

”Anul şcolar va fi încheiat. Adică elevii îşi vor da toate examenele care se dau la sfârşit de an. La fel, studenţii îşi vor da toate examenele. Încercăm, sigur, dacă după 15 mai lucrurile vor fi în regulă, putem să dăm drumul la activitatea şcolară”, a declarat, marţi seară, la Realitatea Plus, premierul Ludovic Orbvan.

Acesta a afirmat că profesorii vor trebui să se mobilizeze după vacanţa şcolară să intensifice predarea online până când se vor putea redeschide şcolile.

De asemenea, trebuie să fie pregătite examenele care se dau cu cea mai mare seriozitate”, a mai spus premierul.

Ministrul Educaţiei Monica Anisie a declarat marţi că a semnat ordinul referitor la programa pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat şi că acestea se vor susţine pe baza materiei predate în primul semestru al anului şcolar.

Anisie a mai afirmat că, în funcţie de momentul în care este ridicată starea de urgenţă, examenele ar putea fi susţinut în luna iulie.

 

Citeste si: BAC 2020: o noua informare de la Ministerul Educatiei! Ce se intampla cu examenul de Bacalureat din acest an

Citeste si: Ecaterina Andronescu, anunț important: "Dacă profesorii intră în șomaj tehnic, se va îngheța anul automat"

Citeste si: BAC 2020: anunt oficial! Cand se da Bacalaureatul in acest an

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate