Ecaterina Andronescu, anunț important: "Dacă profesorii intră în șomaj tehnic, se va îngheța anul automat"

Ecaterina Andronescu, fostul ministru, trage un semnal de alarmă în privința anului școlar! Ce se va întâmpla dacă profesorii intră în șomaj tehnic.


In articol:

Fostul ministru al educației a spus la Antena 3 că dacă profesorii intră în șomaj tehnic, atunci atât anul școlar, cât și cel universitar vor îngheța.

Citeste si: Obiceiul care ar trebui să dispară după pandemia de coronavirus. Un expert american avertizează: "Să nu mai faceți asta niciodată!"

Ecaterina Andronescu, anunt despre inghetarea anului scolar

„Dacă se ajunge la șomajul tehnic în învățământ, automat anul școlar și universitar îngheață. Care sunt consecințele? Pentru că eu nu aduc în prima linie profesorii. Cine își asumă să sacrifice un an din viața unui elev sau a unui student.

Cine a făcut evaluările să vadă care sunt cheltuielile pentru refacerea acestui an. Trecuse 67% până la momentul suspendării cursurile. Ele în mare parte s-au făcut. Sunt lucruri făcute din pix la care nimeni nu s-a gândit.

Ce se întâmplă cu economia dacă un an de zile nu primește resurse umane din școală. Care sunt consecințele pe termen lung? De aceea eu cred că e o măsură din pix”, a spus Ecaterina Andronescu, pentru Antena 3, potrivit Observator.tv.

Citeste si: De ce bebelușii nu ar trebui să poarte masca de protecție? Pediatrul Mihai Craiu explică ce riscuri pot să apară: "Nu se pune masca, pentru că s-ar putea..."

Monica Anisie, ministrul Educației, a făcut declaraţii cu privire la reînceperea şcolilor. Ministrul Educaţiei a luat decizia pe care toţi elevii şi studenţii o aşteptau.

Citeste si: Cand vom putea iesi din case? Anuntul a fost facut chiar de Raed Arafat

Citeste si: Cât de rezistent ești în fața coronavirusului în funcție de grupa sanguină

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate