Ce se întâmplă acum în locul în care a fost ucisă Roxana Donisan. Imagini neasteptate surprinse de localnici la locul tragediei

,
Roxana Donisan sfâșiată de rechin

Un român, care stă aproape de zona în care Roxana Donisan a fost ucisă de un rechin foarte periculos, a postat, pe rețelele sociale, imagini din prezent de la locul tragediei.

Roxana Donisan a fost înmormântată în cimitirul Bisericii „Sfânta Vineri” din municipiul Suceava pe data de 11 iulie.

Femeia a murit când era în vacanță în Hurghada, Egipt. Roxana era foarte fericită că a prins o vacanță de ultim moment, dar nimeni nu se aștepta ca femeia să nu mai revină acasă. 

Ce se întâmplă în locul în care a murit Roxana Donisan

Roxana Donisan locul tragediei

Ce se întâmplă acum în locul în care a fost ucisă Roxana Donisan. Imagini surprinzătoare surprinse de localnici la locul tragediei

[Sursa foto: Facebook+TikTok]

Părinții Roxanei Donisan au aflat că fiica lor a fost sfâșiată de un rechin de la știrile televizate. Au sperat până în ultimul moment să nu fie vorba despre fata lor, dar din păcate soarta nu a fost de partea lor.

Citeste si: Roxana Donisan, femeia ucisă de un rechin în Egipt, ar putea fi adusă în România zilele următoare. Ce spun părinții, care sunt încă în șoc

Roxana Donisan a plecat singură în vacanță, dar nu s-a mai întors.

A fost sfâșiată de un rechin în Hurghada, Egipt, acolo unde a plecat pentru că era pasionată de scufundări și de călătorii. În locul unde femeia a fost omorâtă de un rechin, se află acum lumânări, imagini cu ea, dar și buchete de flori. Oamenii se opresc des în zonă pentru un moment de omagiu.

O altă femeie a murit în același fel în care a murit Roxana Donisan

Repatrierea Roxanei Donisan a fost plătită în totalitate de către o companie internațională de asigurări. Rechinul care a ucis-o pe Roxana Donisan era din specia Mako, o specie care nu prea vine la mal, dacă nu este atras.

Citeste si: Care a fost ultimul mesaj pe care Roxana Donisan l-a transmis familiei, înainte să-și piardă viața sfâșiată de un rechin. Părinții sunt distruși de durere

Roxana Donisan, dar și o altă femeie, din Austria, au murit în mod tragic, în Marea Roșie, sfâșiate de același rechin. Comisia de specialitate de la protectoratul Mării Roşii şi de la Asociaţia de Conservare şi Protecţie a Mediului din Hurghada, Egipt a confirmat această informație, potrivit SpyNews.

Motivul pentru care rechinul ar fi venit aproape de mal ar fi fost sezonul de reproducere și de depunere. Cele două femei s-au aflat la momentul nepotrivit în apă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Întâmplare înfricosătoare: Un diavol de mare uriaș a sărit la bordul unei bărci.” Suntem devastați, niciunul dintre cei 4 nu a supraviețuit!”

Rusia atacă declarația făcută de șeful NATO la București: Preferă în continuare să lupte până la ultimul ucrainean

Întâmplare înfricosătoare: Un diavol de mare uriaș a sărit la bordul unei bărci.” Suntem devastați, niciunul dintre cei 4 nu a supraviețuit!”

O nouă tragedie în Egipt - Cel puţin 23 de oameni au murit şi 30 sunt răniţi, după un accident de autobuz

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies