Ce să NU faci când e Mercur retrograd. Poți avea probleme mari dacă încalci regulile acestea!

,
astrologie
Ce să nu faci când e Mercur retrograd[Sursa foto: pexels.com]

Mercur retrograd septembrie 2021. Pe 27 septembrie 2021 Mercur intră în retrograd.


In articol:

Mercur retrograd septembrie 2021.  Mercur intră oficial în retrograd pe 27 septembrie 2021, ora 08:10, perioada de Mercur retrograd urmând să țină până pe 18 octombrie, ora 18:17. 

Mercur retrograd se petrece atunci când planeta Mercur se deplasează de-a lungul Pământului.

Anumite persoane cred eronat că Mercur se deplasează înapoi față de Pământ atunci când se petrece Mercur retrograd, însă e o percepție eronată, o iluzie optică.

Mișcarea respectivă, cea a planetelor în retrograd, poate fi comperată cu cea a unui tren în viteză care trece pe lângă un tren cu viteză redusă, dând senzația că cel cu viteză redusă se deplasează înapoi.

Mercur retrograd septembrie 2021: Ce să nu faci când e Mercur retrograd

Mercur retrograd septembrie 2021. Pe 27 septembrie urmează ultima perioadă de Mercur retrograd a acestui an, 2021. Sunt, în total, 2 perioade de Mercur retrograd în 2021. În general, anual sunt 3-4 astfel de perioade, de Mercur retrograd.

A fost una în Pești, între 30 ianuarie și 21 februarie, perioada respectivă începând, de fapt, în Vărsător, una în Gemeni, între 30 mai și 23 iunie și aceasta, care e pe cale să înceapă, între 27 septembrie- 18 octombrie.

Cu toții percepem Mercur retrograd drept un fenomen negativ și nu suntem deloc departe de adevăr. 

planete
Ce aduce Mercur retrograd[Sursa foto: pexels.com]

Citeste si: INTERESANT! Iată cum ne influențează cifra destinului nostru viața și personalitatea

Mercur retrograd septembrie 2021. Pentru unele zodii nu merge nimic în această perioadă, oricât de mult s-ar strădui. În privința Mercur retrograd din septembrie, acest lucru va fi valabil pentru nativii din Fecioară, Gemeni, Rac și Leu.  

Nu este bine, în general, atunci când e Mercur retrograd, să luăm decizii importante. Mercur retrograd este, din punct de vedere astral, o perioadă bună de reflecție și de analiză. 

Nu e recomandat să facem investiții în această perioadă, fiindcă riscăm să pierdem banii, nu e recomandat să vindem sau să cumpărăm case și nu e recomandat să amplificăm anumite tensiuni în cuplu.

Anumite zodii sunt vizate în această perioadă de conflicte serioase, mai ales în cuplu, iar uneori se ajunge la despărțiri. Deși nu e recomandat să luăm decizii radicale, e o perioadă foarte bună de a analiza ce a mers bine, ce nu a mers bine anterior atât în cuplu, cât și în carieră.

Citeste si: RAC: 10 lucruri inedite despre zodia Rac. De ce se spune că știu să „citească oamenii”?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Problema de MATEMATICĂ pe care puţini o pot rezolva din prima încercare. Care este rezultatul corect

Florin Cîțu RESPINGE intrarea PSD în guvern: NU se poate face USL! - INVITAȚIE pentru USR să revină la guvernare

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Mercur retrograd septembrie 2021: Când ne confruntăm cu Mercur retrograd! Cele 4 zodii puternic afectate! Se ajunge la DIVORȚ!

INTERESANT! Iată cum ne influențează cifra destinului nostru viața și personalitatea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies