INTERESANT! Iată cum ne influențează cifra destinului nostru viața și personalitatea

,
Cifre destin
Iată cum ne influențează cifra destinului nostru viața și personalitatea[Sursa foto: PixaBay - Edit KANAL D]

Cifra destinului nostru ne arată detalii despre personalitatea noastră și despre cum vom evolua de-a lungul vieții


In articol:

Iată cum ne influențează cifra destinului nostru viața și

personalitatea! Cifra destinului ne arată detalii despre personalitatea noastră și despre cum vom evolua de-a lungul vieții. 

Iată cum ne influențează cifra destinului nostru viața și personalitatea

Cifra destin
Cifra destinului se calculează adunând toate cifrele zilei noastre de naștere[Sursa foto: PixaBay]

Cifra destinului se află adunând toate cifrele zilei noastre de naștere. Dacă rezultatul depăşeşte 10, se mai adună cele două cifre pentru a obţine o singură cifră.

Astrologul Nicoleta Ghiriș ne-a explicat ce contribuție are cifra destinului în viața noastră.

Numărul 1

„În momentul în care întâlnim un om al destinului 1, este vorba despre inițiere. Este vorba despre o persoană care o să vrea să facă ceva direct, fără ajutorul cuiva. Este posibil să fie și impetuos. Numărul 1 ne aduce activitate”.

Numărul 2

„Numărul 2  o

să ne audcă întotdeauna colaborare. Acesta este cuvântul potrivit pentru numărul 2. Este vorba de a se gândi. Sunt oameni care se gândesc înainte de a face un pas. Ei pot să fie și bănuitori sau schimbători. Există și atribute pozitive și atribute negative”.

Numărul 3

„Numărul 3  ne aduce către sfera de cunoaștere. Aceste numere sunt asociate anumitor planete, iar numărul 3 este

asociat planetei Jupiter și ne aduce multă efervescență. Sunt oameni care vor să petreacă foarte mult. Este o viață a petrecerii, dar și a cunoștințelor multiple, a prieteniilor”.

Citeste si: Ce semnificație are ziua din săptămână în funcție de momentul nașterii? Tu în ce zi te-ai născut

Numărul 4

„Numărul 4  ne aduce spre sfera ordinii, a disciplinei și a muncii.

De-a lungul anilor și astrologii, și numerologii spun că viața 4 este viața cea mai grea dintre toate pentru că este o viață destinată muncii, dar dacă știm cum să înaintăm prin ea s-ar putea să devină folositoare”.

Numărul 5

„Numărul 5  este numărul schimbării, numărul oamenilor care sunt buni comercianți. O să găsești în numărul 5 foarte mulți oameni care sunt buni vânzători. Numărul 5 este asociat cu planeta Mercur. Este un număr care aduce schimbarea, dar putem foarte ușor să cădem în iresponsabilitate, impulsivitate”.

Numărul 6

„Numărul 6  este asociat planetei Venus. Este un număr care ne duce cu gândul la familie. Când vezi numărul 6 este vorba despre familie, este vorba despre relații. De asemenea, pot ajunge foarte ușor în sfera discuțiilor inutile, a bârfelor”. 

Numărul 7

„Numărul 7  sunt oamenii care sunt mai introverțiți, dar sunt aplecați foarte mult spre spiritualitate, sunt oameni care au anumite veleități, oameni care simt lucruri, simt momente. Numărul 7 aduce mare apropiere de divinitate”.

Numărul 8

„Trebuie să avem mare grijă când avem numărul 8, deoarece sunt oamenii care sunt predestinați  să aibă bani și să fie înstăriți, însă trebuie un echilibru al banilor. Nu este bine ca  numărul 8  să își blocheze banii de-a lungul vieții. Dacă este mult prea zgârcit o să-i blocheze, iar dacă este o personaă care are mâna largă, iar o să-i blocheze. Trebuie o atenție extraordinară asupra veniturilor. Trebuie să fie foarte chibzuiți, iar când au bani foarte mulți, ar trebui să dea și celorlalți, dar nu membrilor familiei”.

Citeste si: Echinocțiul de toamnă 2021. Tradiții și superstiții de Echinocțiul de toamnă! Ce să faci și să NU faci în această zi!

Numărul 9

„Numărul 9  sunt oamenii altruiști, sunt oamenii care ar trebui să se ocupe de evoluția celorlalți, oameni care sunt înclinați într-o ajutorare și trebuie să realizeze că ei dețin calități de curaj. Trebuie să fie luptători, dar și altruiști ca să nu devină egoiști”, a explicat Nicoleta Ghiriș.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Echinocțiu de toamnă 2021: Cele 3 zodii influențate puternic de Echinocțiul de toamnă! Cum sunt afectate

Peste 800.000 de români îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Nicolae

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Echinocțiul de toamnă 2021. Când pică echinocțiul de toamnă în acest an și ce semnifică acest fenomen

Orele iubirii. Ce reprezintă, de fapt, fiecare oră din cele 24

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies