Ce s-a intamplat, de fapt, cu Raluca Dumitru de a izbucnit in plans la Bravo, ai stil! Celebrities. Juratii stiu adevaratul motiv

,
Raluca Dumitru a clacat la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru, cu ochii in lacrimi in Gala Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Dumitru a izbucnit in lacrimi in timpul unei editii Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Raluca Dumitru traversează o perioada destul de dificila și țoață lumea din platoul Bravo, ai stil! Celebrities a văzut cât de afectata este concurenta în cadrul show-ului de câteva ediții încoace.

Mai mult, la un moment dat, Raluca Dumitru a avut nevoie de o pauza în timpul filmărilor pentru a-și putea reveni deoarece a pufnit în plâns fară a spune exact motivele decât că este o problema personala.

Raluca Dumitru a iesit din platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Ce a patit Raluca Dumitru in timpul competitiei Bravo, ai stil! Celebriities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Prima imagine cu bebelusa Marisei Paloma! Fosta concurenta Bravo, ai stil! a născut

Motivul pentru care Raluca Dumitru a clacat la Bravo, ai stil! Celebrities

În Gala, la fel, după momentul în care a lașat efectiv audienta cu gura căscată, Raluca Dumitru avea lacrimi în ochi, iar jurații au putut remarca acest lucru începând cu Tibi Clenci.

Raluca Badulescu: "Noi știm că nu ești în cel mai bun moment din viață ta, cu atât mai mult apreciem ceea ce ai făcut în seara asta, ceea ce faci pentru competiție și pentru tine și să știi că nu o să treacă neobservate eforturile tale!"

Citeste si: Raluca Dumitru a clacat la Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne, surprinsă și ea cu ochii în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu cele doua concurente

Raluca Dumitru, cu ochii in lacrimi si in Gala Bravo, ai stil! Celebrities

După ediția în care Raluca Dumitru a avut un moment în care a clacat, concurenta Bravo, ai stil! Celebritie, a postat un mesaj emoționant pe Instagram: "Sunt momente în emisiune atât bune cât și rele. Sunt stări ale omului, nervi, fericire, stres, oboseala. Atunci când facem comentarii ar trebui să ne gândim și care sunt stările noastre în viață de zi cu zi.

Până acum s-au spus multe și s-au făcut multe în competiție, eu sunt un om cu defecte, stări, nervi, vulcanica și nu încerc să mă prefac. În aceasta competiție trec prin toate stările pe care un om le are sunt transparenta și sincera." 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Prima imagine cu bebelusa Marisei Paloma! Fosta concurenta Bravo, ai stil! a născut

Mică radiografie politică a României, în ziua în care Rusia a cerut NATO să-și retragă trupele din țara noastră

TOTI CHIRIASII si cei din GAZDA sunt VIZATI! POLITIA a facut ANUNTUL, se va ramane fara BULETINE

Răfuială de zile mari între Amna și Anda Adam în culisele Bravo, ai stil! Celebrities: "Era să ne luăm la bătaie, a tipat la mine, nu se poate așa ceva!"

Deea Codrea, despre lucrurile mai puțin plăcut de care s-a lovit după naștere: ”Când alăptez, amețesc foarte tare” Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” se confruntă cu o...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies