Răfuială de zile mari între Amna și Anda Adam în culisele Bravo, ai stil! Celebrities: "Era să ne luăm la bătaie, a tipat la mine, nu se poate așa ceva!"

,
Amna si Anda Adam, la cutite in culise la Bravo, ai stil! Celebrities

Amna si Anda Adam, rafuiala de zile mari in culise

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dezvaluiri uluitoare facute atat de Anda Adam cat si de Amna in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Desi se cunosc de multa vreme, s-au susținut reciproc în multe situație și Anda chiar s-a bucurat atunci când Amna a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, iată că cele doua artiste au avut și o disputa în culisele emisiunii.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului a aflat că mărul discordiei ar fi fost un dulap.

Citeste si: Maurice Munteanu, mesaj acid pe Instagram pentru haterii care au zis ca a slabit cu ajutorul operatiei: "Eu nu vă pot da decât block!"

Bubuie culisele la Bravo, ai stil! Celebrities. Anda Adam si Amna, rafuiala de zile mari

Ilinca Vandici:"Mă așteptam că făcând parte din aceeași industrie să vă ajutați și să înțelegeți!Chiar așa, mai, fetelor, pe un dulap?!" Amna:"Cred că s-a aflat că am tipat la tine în spate și...Lasați-mă un pic, mă băț cu Anda. Deci, nu se poate. Doamne fereste, nu se poate. Chiar m-a enervat. Mi-ai dat și share la piesa, apoi ai tipat la mine, nu te înțeleg oricum. Anda am rămas prietene sau nu? Vrei să ne certam din nou? A fost un moment mai tensionat. E greu cu doua blonde."

Anda Adam si Amna, rafuiala de zile mari la Bravo, ai stil! Celebrities

Bubuie culisele la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce au de impartit Anda Adam si Amna?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Anda Adam:"Era să ne luam la bătaie în spate.

Am vrut să o strâng de gât pe Amna cu asta...Äm reușit să o ciufulesc. Eu vreau să par ceea ce nu sunt. Uneori sunt reținută, alteori prea arătată. fata și-a lansat o piesa noua. Amna a fost dubioasa,a tipat la mine, a venit apoi și a zis, azi am lansat o piesa noua, m-am simțit cu musca pe căciulă că am ciufulit-o."

Anda Adam, avertisment dur despre Amna la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, declaratii dureroase despre infectarea cu coronavirus

Bineînțeles că totul a fost o gluma intre cele doua cântărețe, iar prietenia dintre ele este mai mult decât evidenta. Atât Amna cât și Anda Adam au făcut o ironie lejera la adresa discuțiilor aprinse din platou și nicidecum că a existat o situație tensionata intre ele doua.

Eu o cunosc pe Amna de foarte mult timp și este o femeie cu un potențial foarte mare, uitați-vă la piciorul meu, o să vedeți, a mai adăugat Anda Adam. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Prima imagine cu bebelusa Marisei Paloma! Fosta concurenta Bravo, ai stil! a născut

Execuție la foc automat: Premierul general Nicolae Ciucă l-a dat afară din Guvern

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Moment crucial pentru Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities! Concurenta izbucnește în plâns și părăsește platoul

Dan Negru, pentru prima dată în platoul Teo Show! Îndrăgitul prezentator a făcut dezvăluiri inedite din culisele carierei sale

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies