Ce relație există între Jador și Andrei Poptelecan? Acum a ieșit totul la iveală

,

Amândoi au intrat în casa "Puterea Dragostei" pentru a-și găsi jumătatea, iar prezența lor cu siguranță nu a trecut neobservată. Ce relație există în prezent între Jador și Andrei Poptelecan?


In articol:

După ce au apărut informații potrivit cărora Jador și Andrei Poptelecan nu ar fi chiar în cele mai bune relații, acum situația a fost clarificată.

Citeste si: Va mai amintiti de Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"? Aceasta a recurs la o noua interventie estetica! Iata cum arata in prezent!

Printre cei care au ținut să îi transmită lui Jador o urare de ziua lui s-a numărat și Andrei

Poptelecan. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" s-a folosit de această ocazie pentru a pune capăt zvonurilor referitoare la mici dispute care ar exista între ei.

Ce relație există între Jador și Andrei Poptelecan? Acum a ieșit totul la iveală

Sunt doi bărbați cu o personalitate puternică, dar asta nu îi împiedică să fie foarte buni prieteni. Într-o postare pe instagram, Andrei Poptelecan a povestit că a fost acuzat de susținătorii lui Jador că ar avea ceva personal cu el, iar pentru a dovedi că în realitate au o relație bună a postat un fragment din conversația pe care au avut-o de ziua lui Jador.

Citeste si: Jador, probleme cu poliția chiar de ziua lui. Ce amendă a primit?

"Te iubesc bă. Îmi e dor de tine!"

"Love you bro. Poate într-o zi o să ne revedem, ai grijă de tine!"

Cu toate că nu reușesc să se vadă prea des, se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, în ciuda informațiilor care vorbeau despre un eventual conflict.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei a făcut-o pe Ella să plângă! Ce i-a spus referitor la Jador

 

Citește-ne pe
Citește și:

Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", revine in emisiune? Iata ce marturisire inedita a facut bruneta recent!

LOVITURĂ cruntă pentru românii care și-au propus cumpărarea unei locuințe noi

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Il recunoști? Este un fost concurent de la "Puterea Dragostei" care acum face furori printre fete! Iata despre cine este vorba!

Andy are o relatie cu Andreea Oprica? "S-au vazut in afara"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies