Ce relație există între Jador și Andrei Poptelecan? Acum a ieșit totul la iveală

Amândoi au intrat în casa "Puterea Dragostei" pentru a-și găsi jumătatea, iar prezența lor cu siguranță nu a trecut neobservată. Ce relație există în prezent între Jador și Andrei Poptelecan?


In articol:

După ce au apărut informații potrivit cărora Jador și Andrei Poptelecan nu ar fi chiar în cele mai bune relații, acum situația a fost clarificată.

Citeste si: Va mai amintiti de Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"? Aceasta a recurs la o noua interventie estetica! Iata cum arata in prezent!

Printre cei care au ținut să îi transmită lui Jador o urare de ziua lui s-a numărat și Andrei Poptelecan. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" s-a folosit de această ocazie pentru a pune capăt zvonurilor referitoare la mici dispute care ar exista între ei.

Ce relație există între Jador și Andrei Poptelecan? Acum a ieșit totul la iveală

Sunt doi bărbați cu o personalitate puternică, dar asta nu îi împiedică să fie foarte buni prieteni. Într-o postare pe instagram, Andrei Poptelecan a povestit că a fost acuzat de susținătorii lui Jador că ar avea ceva personal cu el, iar pentru a dovedi că în realitate au o relație bună a postat un fragment din conversația pe care au avut-o de ziua lui Jador.

Citeste si: Jador, probleme cu poliția chiar de ziua lui. Ce amendă a primit?

Citeste si: CUTREMUR total în Europa! Decizia radicală a lui Emmanuel Macron - capital.ro

"Te iubesc bă. Îmi e dor de tine!"

"Love you bro. Poate într-o zi o să ne revedem, ai grijă de tine!"

Cu toate că nu reușesc să se vadă prea des, se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, în ciuda informațiilor care vorbeau despre un eventual conflict.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei a făcut-o pe Ella să plângă! Ce i-a spus referitor la Jador

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies