Ce program vor avea supermarketurile de sărbători. Se prelungeşte programul?

,
Supermarket de sărbatori
Programul supermarketurilor de sărbători

Marii comerciaţi cer prelungirea programului de funcţionare a magazinelor în perioada sărbătorilor de iarnă.


In articol:

Se doreşte prelungirea cu o oră a supermarketurilor în perioada 19-24 decembrie şi 28-31 decembrie. A fost făcută această solicitare în condiţiile în care se aşteaptă o creştere a numărului clienţilor cu 20% în această perioadă.

Se prelungeşte programul supermarketurilor de sărbători?

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România a solicitat secretarului de stat Raed Arafat prelungirea până la ora 22:00 a programului de funcţionare a magazinelor în perioada sărbătorilor de iarnă.

"Având în vedere apropierea Sărbătorilor de Iarnă, dar și restricțiile în vigoare pentru prevenirea răspândirii Covid-19, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR supune din nou atenției Comitetului Național pentru Situații de Urgență solicitarea ca în perioadele 19-24 decembrie 2020 și 28-31 decembrie 2020, programul magazinelor să fie prelungit de la ora 21.00 până la ora 22.00", se arată în cererea formulată de AMRCR.

Această solicitare are la bază măsuri suplimentare de prevenţie luate la nivelul magazinelor, precum şi situaţia epidemiologică la nivel naţional şi numărul în scădere al infectărilor cu coronavirus.

Citeste si: MESAJE CRACIUN 2020: Felicitari si mesaje de sarbatori pentru cei dragi! Texte originale si SMS-uri pentru familie

Reprezentanţii AMRCR susţin că vor fi respectate măsurile de prevenţie

Reprezentanţii AMRCR suţin că această prelungire a programului va asigura respectarea, în continuare, a restricţiilor privind circulaţia persoanelor în afara domiciliului după ora 23:00.

"Apreciem că decizia prelungirii cu o oră a programului de funcționare a magazinelor ar oferi o mai mare flexibilitate pentru consumatori și va permite o fluidizare eficientă a traficului de clienți, asigurând accesul consumatorilor la produsele și cadourile pe care aceștia își doresc să le achiziționeze în această perioadă", se mai arată în cerere.

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România sunt de părere că se aşteaptă o creştere a numărului de clienţi cu cel puţin 20% în perioada sărbătorilor de Crăciun şi Revelion.

Citeste si: Ce isi doreste Andreea Mantea de Craciun? Afla cum se pregateste vedeta de sarbatorile de iarna, LUNI, 21 decembrie, de la 23:00, la "Trairi alaturi de Andreea Mantea", la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar ortodox 19 decembrie 2020: Ce Sfant, mare facator de minuni, este praznuit sambata!

Legea anti-LGBT din Ungaria provoacă un scandal uriaș: Viktor Orban, confruntare dură cu liderii europeni

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

MESAJE CRACIUN 2020: Felicitari si mesaje de sarbatori pentru cei dragi! Texte originale si SMS-uri pentru familie

Care sunt cele mai frumoase colinde romanesti de Craciun! De ce e bine sa le asculti in perioada sarbatorilor de iarna

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies