Ce pofte a avut Gabriela Cristea imediat dupa ce externarea din maternitate! Mama ei “adoptiva” i-a gatit acasa preparatele preferate!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2017, 12:51

Gabriela Cristea se simte foarte bine dupa nastere, motiv pentru ea de a o comanda mancarurile preferate la intoarcerea acasa!

De cand a devenit mamica, Gabriela Cristea a fost mai rasfatata ca oricand, atat de sotul ei, cat si de mama “adoptiva”, care i-a satisfacut toate dorintele, in special cele culinare.

Ieri, Gabriela Cristea s-a externat din spital, impreuna cu micuta Victoria! De la clinica, prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine” a fost luata de Tavi, care a venit pregatit cu un port bebe de fite, dar si cu tot ce era necesar pentru transportul fetitei! “El este eroul meu, m-m-a ajutat in toata aceasta perioada ca nimeni altul.

Sunt foarte fericita”, a spus Gabi la iesirea din clinica!


Daca sotul sau i-a fost aproape, ei bine, vedeta de la KanalD a avut parte de o surpriza si in momentul in care a ajuns acasa! Aici o astepta Paula Craciunescu, mama ei “adoptiva”,cu masa pusa! Femeia a fost extrem de receptiva la dorintele proapetei mamici si i-a gatit mancarurile comandat  de “fata” sa  inca de luni.


"Gabi mi-a zis ca are pofta de o supa de pui cu galuste, asa cum o fac eu, si pulpe la cuptor cu cartofi!", a spus Paula Craciunescu pentru WOWbiz.ro!

Vezi intreaga declaratie pe wowbiz.ro.