Gabriela Cristea a fost externata! Interviul emotionant acordat de proaspata mamica, imediat dupa ce a parasit spitalul alaturi de fiica sa - Victoria

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2017, 09:16

Gabriela Cristea si fetita ei, Victoria, au fost externate! Tavi Clonda isi duce fetele acasa, insa inainte de a se porni la drum, cei doi au acordat un interviu emotionant, primul in calitate de parinti.

"Ma simt foarte bine, n-am avut probleme, ma refer la recuperarea de dupa sarcina. Am toate motivele sa radiez, n-am motive sa fiu trista. In rest totul decurge normal. Primele clipe cu micuta au fost spectaculoase, divine, nu mi-am putut lua ochii de la ea. Tati vorbea cu mine, dar eu nu auzeam ce zice. Tavi trebuie sa fie puternic, a fost foarte puternic pentru noi. In ultimele zile a dormit doar doua ore pe noapte.

 
Cand am tinut-o prima data in brate, in sala de operatii, nu se compara cu nimic sentimentul ala. Chiar daca mi-a fost teama de operatia de cezariana, pentru momentul ala as mai face inca 100 de operatii. I-am zis 'te iubeste, mama'. Despre bebe numarul doi, doamnele de la spital mi-au zis ca ma asteapta peste 2 ani, fiind vorba de o operatie de cezariana, nu am cum sa fac mai devreme", a declarat Gabriela Cristea.

 
Vizibil emotionat si el, Tavi Clonda spune ca experienta de tatic de pana acum l-a maturizat si ca se simte mai barbat.
"O sa ne impartim sarcinile, probabil eu o sa o schimb si mami o sa-i dea de mancare. Am emotii ca-mi duc fetele acasa. M-a facut mai bun. Ma simt mai barbat, un om mai puternic, cap de familie", a declarat Tavi Clonda.

 
Vezi inregistrarea e wowbiz.ro.