Bianca Dragusanu a iesit la cina cu Victor Slav, dar rasfatata familiei i-a dat batai de cap! Ce-a patit vedeta cu catelusa Bella?

Chiar daca dupa aparitia micutei Sofia a cam trecut in plan secund, catelusa Bella continua sa fie in centrul atentiei, insotindu-si stapana peste tot.

Orice catel ar vrea probabil o stapana ca ea! Bianca Dragusanu are de mai bine de 8 ani o catelusa din rasa bichon toy.  Se poate spune ca Bella este cea mai sincera si devotata prietena a vedetei, insotind-o aproape peste tot.

Chiar daca intre timp Bianca a nascut o fetita, Bella isi are locul ei de cinste in familia vedetei, ramanand in continuare rasfatata familiei.

Zilele trecute, Bianca si Victor au iesit sa cineze la un restaurant din nordul Capitalei, iar Bella nu putea lipsi de la acest festin. Numai ca, spre deosebire de ultimele ei aparitii, cand statea de regula la loc de cinste in gentile scumpe ale blondei, de aceasta data, catelusa avea chef de joaca si a zbughit-o din masina, imediat dupa ce Victor a parcat bolidul.

Desi a chemat-o in repetate randuri, patrupedul s-a facut ca nu-si aude stapana, incercand sa profite de libertate. In cele din urma, Bianca a fost nevoita sa o caute si sa o recupereze personal pe simpatica Bella, grabindu-se apoi sa intre in restaurant.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate