Ce planuri mai are Guvernul cu banii romanilor. Salariile bugetarilor, in PERICOL

,

Conform presedintelui Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, Guvernul intentioneaza sa aprobe o ordonanta de urgenta de inghetare in 2019 a salariilor, sporurilor si indemnizatiilor bugetarilor.

Acest proiect de ordonanta de urgenta care prevede, printre altele,  renuntarea la plata orelor suplimentare, inghetarea salariilor militarilor si politistilor si neacordarea indemnizatiei de hrana si indemnizatiei de vacanta., s-ar afla deja in caietul cu sarcini.

Potrivit Executivului, in situatia neadoptarii in regim de urgenta a masurilor cuprinse in actul normativ, "deficitul bugetar in anul 2019 va depasi pragul de 3% din produsul intern brut prevazut de Tratatul privind functionarea Uniunii Europene, ratificat prin Legea nr.

13/2008, ceea ce va avea ca principala consecinta negativa declansarea de catre Comisia Europeana a procedurii de deficit excesiv, aspect de natura a genera la randul sau alte consecinte grave pentru interesele Romaniei".

 

Citește-ne pe
Citește și:

Kanal D, lider absolut de audiență cu “Survivor România”. Peste 2 milioane de telespectatori, cu ochii pe editia de aseara a reality-ului fenomen

OFICIAL - Scade rata de infectare în București și Ilfov: toate județele sunt în scenariul verde

Un nou divorț bombă în showbiz! Păreau cel mai sudat cuplu, dar în realitate se certau nonstop. S-au despărțit în mare secret, dar acum s-a aflat adevărul

Vești proaste pentru petrecăreți! Festivalurile Untold și Neversea vor fi anulate anul acesta?! Organizatorii au făcut anunțul: ”Suntem nemulțumiți...”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Reyyan si Miran, decizie radicala

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies