Bogdan Mocanu a spus totul! Ce planuieste sa faca dupa despartirea de Andra

Author: A.I.

Bogdan Mocanu i-a spus chiar Andrei ce are de gand sa faca in urmatoarea perioada.

Cei doi s-au intalnit, iar Andra a dezvaluit ca Bogdan Mocanu i-a spus ca vrea sa se concentreze acum pe afaceri.

Despre Bogdan Mocanu se stie ca este designer.

Bogdan Mocanu a răbufnit: "S-au mai găsit două terminate care să..."

De când a izbucnit scandalul legat de despărțirea de Andra Voloș, Bogdan Mocanu este în centrul atenției, acesta fiind bombardat cu mesaje pe rețelele de socializare.

Ce l-a deranjat de această dată?

Bogdan Mocanu a fost ținta criticilor în ultimele zile, având în vedere că au ieșit la iveală detalii despre momentul în care ar fi înșelat-o pe Andra Voloș.

Fostul concurent de la" Puterea Dragostei" a fost abordat de foarte multe persoane în mediul online, iar pe lângă mesajele de încurajare, Bogdan Mocanu a primit și foarte multe critici. 

Pe contul personal de instagram, Bogdan Mocanu a confirmat că suferă de diabet și că de când a izbucnit scandalul în care este implicat, o mulțime de persoane s-au grăbit să îi ofere sfaturi legate de felul în care ar trebui să se îngrijească.

Exclusiv! Bogdan Mocanu umblă cu un accesoriu care costă cât jumătate din terasa noului său apartament

Fostul concurent de la" Puterea Dragostei" nu a mai rezistat și a răbufnit, acesta fiind deranjat de mesajele pe care le-a primit în legătură cu acest subiect sensibil.

"După terminatul ăla s-au mai găsit două terminate care să îmi dea mie sfaturi despre cum să îmi țin în frâu diabetul, iar pentru asta o să fac un vlog ca să vă spun secretul lor pentru o dietă minunată. De fapt, gata, m-am calmat, aveți dreptate, m-ați bombardat cu mesaje. Aveți dreptate, nu merită să bag în seamă pe toată lumea pentru că ei nu vor fi niciodată ca mine, pentru că e greu.

Îmi este milă de voi pentru că voi nu o să aveți niciodată catifeaua, măi nebunelor",  a spus Bogdan Mocanu într-un instastory.

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies