Turcu, atac dur la Bogdan Mocanu! S-a legat de boala lui!

Author: A.I.

Turcu a lansat un atac dur la Bogdan Mocanu si s-a legat de boala acestuia, diabetul.

"A facut un vlog in care a vorbit foarte urat de boala lui Bogdan Mocanu", au dezvaluit doua tinere apropiate de concurentii de la "Puterea dragostei", intr-un vlog.

Turcu si Bogdan Mocanu se stie ca sunt la cutite. Mocanu l-a atacat in mai multe randuri pe Turcu.

„Salutare, tuturor! În legătură cu vlog-ul lui Mocanu și de părerea lui adusă la adresa mea. Eu n-am avut nimic cu omul ăla,

am avut doar o discuție acum vreun an, când eram în casă. Când a fost vorba de fapte, omul m-a pârât la staff. Eu eram acasă atunci. Vorbea în lipsa mea, numai așa face ăla. Nu știu ce frustrări are ăla. Îți dai tu cu părerea de mine, de Andy...ar trebui să-ți vezi de ale tale. Eu nu ți-am pronunțat numele. Băi nebunule, stai în banca ta...ai fața aia...zici că ești sperietoare de ciori”, i-a transmis
Turcu lui Mocanu.

„În finală ai spus că ai probleme, că ești diabetic. Și tu ce ai făcut...ți-ai luat mașină de banii care trebuia să-ți iei centură. Ai păcălit oamenii. Ți-ai luat un coteț și acum nu mai ai bani să-l întreții și vrei să vii din nou în emisiune. Ne mai întâlnim noi Mocanule. Tu nu însemni nimic pentru mine. Ești o femeie! Vorbești cu vorbe care nu au nicio logică, nu

înțeleg pe ce te bazezi. Uite cascada...vezi să nu curgi și tu la vale ca apa asta. Ce ai făcut în viața asta? Ce ai realizat? Tu ești Bianca 2 din emisiune. Ați câștigat amândoi pe minciuni și vrăjeală”, a mai spus Turcu.

Mocanu, atac dur la Turcu! 

Bogdan Mocanu a facut un vlog in care i-a atacat pe Turcu, pe Catalin.

El a dezvaluit si cum s-a intamplat bataia cu Andy.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Mocanu a inceput prin a-l ataca pe Catalin, pe care l-a numit "pion" al lui Turcu si Andy.

"E treaba ta ce vrei sa faci in viata asta, dar o sa ai multe de pierdut.

Nu s-ar fi ajuns aici daca eram eu acolo, asa cum m-am descurcat cu aia doi (n.r: None si Andy), asa ma descurcam si acum", a spus Bogdan Mocanu.

Cu ce se ocupă Turcu de când nu mai apare la TV? Fostul concurent de la

"De Turcu, imi venea sa zic Peruca, ca asa ai ramas. Mai, baiatule, nu mai lua steroizi expirati. Fa-te mare, fa-te cum vrei tu, dar nu mai lua steroizi expirati, nu vezi ca nu faci bine?

Nu mai vorbi de mine, bai, baiatule, o cauti? Noi n-avem cum sa ajungem sa ne batem, nu ca si cu Andy. 1 la mana, ca am studii superioare, incerc sa evit, dar daca tu ma injuri de mama, te iei de familia mea recurgi la violenta. Cu ce ti-am gresit eu tie sa mananci r...t incontinuu?", a spus Mocanu.

 


Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.