Ce părere are Maria Cârneci, de fapt, despre soția fiului ei: „Nu o consider noră”. Cântăreața a dat cărțile pe față la „Detectorul de minciuni”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 mar 2023, 08:50

Cântăreața a dat cărțile pe față la „Detectorul de minciuni”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Astăzi, într-o noua ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, invitată a fost interpreta de muzică populară Maria Cârneci.

Invitată la „ Detectorul de minciuni”, moderată de Bianca Drăgușanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Maria Cârneci a dezvăluit tot adevărul despre relația pe care o are cu soția fiului ei.

Ce părere are Maria Cârneci, de fapt, despre soția fiului ei

Maria Cârneci se poate lăuda atât cu o carieră de succes, cât și cu o familie minunată.

Fiul interpretei de muzică populară s-a așezat de mult la casa lui cu Ana Maria, soția lui. Cu ocazia prezenței sale la „Detectorul de minciuni”, Maria Cârneci a dezvăluit ce părere are despre nora ei.

„Sunt o soacră foarte bună, să vă spun de ce. Eu n-am decât un singur băiat și s-a căsătorit băiatul meu cu o fată pe care nu o consider noră în primul rând, o consider ca și pe copilul meu, pentru că, în momentul în care cineva îți intră în familie, nu ai cum să ai ascunzișuri.

Citește și: Cel mai jenant moment prin care a trecut Maria Cârneci în timpul unei cântări: „Nu era vina mea”. Interpreta de muzică populară, dezvăluiri haioase la „Detectorul de minciuni”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Eu să știi că nu i-am interzis copilului meu absolut nimic, însă a văzut în casă comportamentul nostru, al bunicilor, nu ne-am bătut joc de nimic în viața noastră și ne-am axat pe carieră și nu am ieșit din limitele bunului

simț și în viața personală și în cea profesională” , a declarat Maria Cârneci.

Maria Cârneci, cuvinte de laudă la adresa norei sale

Maria Cârneci și soția fiului ei, Ana Maria, se completează perfect când vine vorba de gătit. Amândouă sunt două bucătărese foarte bune și se ajută cu drag când fac mâncare.

Interpreta de muzică populară nu s-a sfiit să-și ridice nora pe un piedestal și să-i laude experiența și îndemânarea culinară.

Multe nore și-ar dori ca soacrele lor să vorbească atât de frumos despre ele!

Citește și: Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” lucruri neștiute despre viața ei. Ce defecte are artista

„Gătește Ana Maria și prăjiturește foarte bine, eu zic că ne completăm. Când am eu timp, fac eu, când eu sunt la cântare, gătește Ana Maria.

Face mâncăruri destul de complicate, unele chestii chiar mai bine, la prăjituri mă întrece. Face niște ciorbe adevărate, sarmale, orice vrei”, a declarat Maria Cârneci.