Ce noi dezvăluiri a facut Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți căreia Donald Trump a încercat să- i cumpere tăcerea: „Ea a mers la hotelul lui”

Author: Diana Bostan

Stormy Daniels a povestit cum l-a întâlnit pe Donald Trump

Sursa: Pixabay/ Instagram: thestormydaniels

Stormy Daniels, o fostă actriță de filme pentru adulți, a oferit detalii incendiare despre presupusa aventură cu Donald Trump. Iată cum a reacționat fostul președinte al SUA!

În ciuda eforturilor lui Donald Trump de a respinge acuzațiile, procesul cu Stormy Daniels a continuat, iar fosta actriță de filme pentru adulți a depus o mărturie esențială despre presupusa lor relație intimă din 2006. Trump a negat vehement această afirmație și susține că acest proces îi afectează campania electorală.

Stormy Daniels a oferit detalii despre relația cu Donald Trump

Fosta actriță de filme pentru adulți, Stormy Daniels, a fost chemată să depună mărturie în fața magistraților în procesul cu Donald Trump.

Cu toate că republicanul ar fi încercat să cumpere tăcerea acesteia, Daniels nu s-a sfiit să ofere detalii despre presupusa lor aventură amoroasă din 2006.

Citește și: Joe Biden și Donald Trump sunt cei doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA! Au obținut nominalizările din partea partidelor din care fac parte

Potrivit AP News, Stormy Daniels a dezvăluit în sala de judecată faptul că l-a întâlnit pe Donald Trump la un turneu de golf pentru celebrități.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Trump a invitat-o la cină. Ea a mers la hotelul lui, a urcat în apartamentul său pentru a-l întâlni. Și acolo au avut o conversație care a durat aproximativ două ore.”, a spus Michael Sisak pentru AP News și preluat de observatornews.

Potrivit relatărilor lui Stormy și preluate de sursa menționată anterior, Trump a primit-o în camera sa de hotel îmbrăcat doar în pijamale. La început, conversația dintre cei doi a fost politicoasă. Cu toate acestea, când actrița s-a întors din baie, a fost surprinsă să-l găsească pe Trump așteptând-o în pat doar în lenjerie intimă. Cu toate acestea, Stormy a afirmat că nu s-a opus unei relații intime cu fostul președinte al SUA.

Donald Trump a negat toate acuzațiile

Pe durata întregului proces, Donald Trump a negat în mod constant orice implicare în relații intime cu Stormy Daniels și a descris întregul proces ca fiind o mascaradă menită să îl distrugă în plină campanie electorală.

„Ar trebui să fiu în campanie acum. Suntem în frunte în toate sondajele. Vreau să fiu în campanie și vreau să am un avans mult mai mare.

Este o rușine și, între timp, sunt blocat. Astăzi a fost o zi foarte importantă, o zi care a dezvăluit multe. După cum puteți vedea, cazul se destramă complet. ”, a spus Donald Trump, potrivit AP.

Citește și: Donald Trump, amendă de ordinul milioanelor de dolari! Fostul președinte american este acuzat de practici financiare dubioase

Donald Trump este judecat pentru faptul că i-ar fi oferit lui Stormy Daniels suma de 130.000

de dolari, în secret, pentru a păstra tăcerea cu privire la presupusa ei relație cu Donald Trump. Acest lucru îl face pe Donald Trump să fie primul fost președinte american în istorie judecat într-un proces penal.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!