Ce meserie are, de fapt, fratele lui Dorian Popa?

,
Dorian Popa

Dorian Popa are un frate pe care putina lume il cunoaste

[Sursa foto: Instagram]

Fratele mai mare al lui Dorian Popa este medic și locuiește de mai multi ani in Germania împreună cu familia sa


In articol:

Toată lumea îl cunoaste pe Dorian Popa însă puțini știu că acesta are un frate mai mare și mai ales cu ce se ocupă. Ciprian Popa este medic și locuiește de o buna perioadă în Mannheim, Germania.

Este casătorit cu o tânară pe nume Paola Andreea Rojas Narvarez iar împreuna au o fetiță.

Cum arată fratele lui Dorian Popa

Familia Popa s-a mărit la începutul acestui an iar "Mamișor" așa cum o alintă Dorian pe mama sa este in culmea fericirii devenind bunică pentru prima dată.

Ciprian Popa și-a ales un drum diferit în viată, departe de lumina reflectoarelor spre deosebire de fratele său care din asta traiește. Cu toate acestea el apare la un moment dat intr-un vlog de-al lui lui Dorian povestind despre cariera lui in medicina dar si lucruri personale care țin de familia lor.

Pe canalul său de Youtube cu peste 2 milioane de abonați, Dorian Popa obișnuiește să le raspundă fanilor la mesaje prin intermediul unor vloguri. Cel mai recent vlog în care vorbeste despre si cu fratele său este unul de anul trecut.

Una dintre intrebarile pe care le-a primit Dorian din partea fanilor era cu privire chiar la fratele său, mai exact era interesat de cum se descurcă in perioada pandemica având meseria pe care o are. La auzul acestei întrebări vloggerul s-a emotionat si l-a sunat direct.

Fratele lui Dorian Popa casatorit

Fratele lui Dorian împreună cu soția

[Sursa foto: Instagram]

Ce familie fericită are Dorian Popa

Ciprian Popa a declarat în calitate de medic că lucrurile sunt tinute sub control în Germania în ceea ce priveste numarul de persoane infectate in comparatie cu Spania si Franța și că astfel se simte in sigurantă.

Tot el a precizat si faptul ca specializarea lui este în medicina de familie iar oamenii au în continuare nevoie de aceste servicii.

La final acesta a salutat internautii și și-a exprimat mulțumirea fața de interesul pentru el. Dorian a ținut sa precizeze ca familia lui este destul de importantă și mereu devine emotionat de fiecare data cand vorbește cu fratele său.

Citeste si: Dorian Popa a suferit o intervenție chirurgicală. Iată declarațiile artistului despre starea sa de sănătate

Deși este tot timpul in lumina reflectoarelor si deci mult mai obișnuit cu celebritatea, Dorian se pare

că respectă dorința fratelui său mai mare de a nu apărea frecvent fiind o fire  mult mai discretă. Astfel, în ciuda discrepanțelor dintre ei în ceea ce priveste personalitatea, au o relație foarte apropiată.

Vedeta recunoaște că acesta este meritul mamei lor care deși i-a crescut singură, fiind divorțată de tatăl lor, a reușit nu doar sa le ofere o educație bine-aleasă ci sa-i învețe de mici sa-și fie aproape unul altuia.

Dorian Popa alături de mama și fratele medic

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Câte operații estetice are, de fapt, Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Familia lui Dorian Popa s-a mărit. "Mamișor" este în culmea fericirii, a devenit bunică pentru prima dată

Accident mortal: Sunt 3 persoane decedate

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Dorian Popa a suferit o intervenție chirurgicală. Iată declarațiile artistului despre starea sa de sănătate

Scandalul dintre Anda Adam si Ioana Filimon scoate la iveala detalii din trecutul comun al celor doua! Ce nu se stia despre relatia celor doua dincolo de Bravo, ai stil!...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies