Ce lucruri ucid energia unei femei? Lidia Fecioru a pus totul:"Când face ceva frumos, femeia însăşi devine frumoasă"

Autor: Madalina Maftei
Lucruri care ucid energia femeilor

Lidia Fecioru a vorbit despre lucrurile care ucid energia unei femei. Bioenergoterapeutul spune că o femeie trebuie să fie înconjurată numai de iubire, iar zona de conflict trebuie evitată pe cât de mult posibil.

Lidia Fecioru este de părere că în realitate există zece lucruri pe care o femeie trebuie să le facă şi zece lucruri pe care nu trebuie să le facă, mai exact ce face o femeie nu trebuie să facă un bărbat şi viceversa.

Lucrurile care ucid energia unei femei

Pentru o femeie este foarte important să comunice cu cei pe care îi iubeşte şi care o iubesc, sub nicio formă nu trebuie să îşi lase zona de conflict să acţioneze.

Ca să depăşească dificultăţile, un om nu trebuie să comunice cu cei pe care nu îi agrează sau nu au lucruri în comun.

Principala greşeală a unei femei

Greşeala pe care femeile o fac în general este să tindă către lucruri care nu le plac. Aceasta privează o cantitate mare de energie care o omoară. Asta ne consumă nouă foarte multă energie vrând să fim pe plac, să avem o imagine de sfântă. 

"Se spune că muierea care nu are pitici pe creier înseamnă că e o sfântă ceea ce eu nu am întâlnit. Înseamnă că alea sunt ciocănitori, care ciocănesc la cap foarte mult. Pentru că alea nu ştiu să trăiască.",  a spus Lidia Fecioru.

Lipsa îngrijirii corporale şi a activităţii fizice este o problemă primordială

Lidia Fecioru a vorbit despre cât de important este să fii curat şi să te îngrijeşti, pentru o femeie este foarte important să arate îngrijită.

"Cu siguranţă, fiecare dintre noi avem pe cineva alături care se spală pe cap o dată la 10 zile, care chiar dacă are părul lung, nu spune nimeni să nu îl porţi, dar îngrijeşte-l, spală-l. Costă ieftin să fii curat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lidia Fecioru: ''Nu primiți aceste 7 cadouri sub nicio formă, de la nimeni! Vă aduc boală și ghinion și vă taie și soarta''

A fi îngrijit nu înseamnă să ai manichiură de nu ştiu câţi bani, ci să ai o mână îngrijită pentru că mâna este oglinda femeii. Şi picioarele la fel. Aşa că totul trebuie să fie îngrijit.",

a precizat Lidia Fecioru.

Aceasta mai spune că, femeile care nu se îngrijesc nu se simt bine cu ele şi aşa le scade energia, vor emana în jurlul lor doar negativism sau repulsie.

Emoţiile sunt stările care definesc fiecare om

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că nu trebuie să ne ascundem emoţiile nu este o ruşine să plângi, chiar dacă eşti femeie sau bărbat.

Doar oamenii fără suflet nu pot avea emoţii, iar emoţiile nu pot fi întotdeauna pozitive.

"Toată lumea spune că trebuie să ai numai emoţii pozitive, numai să gândeşti pozitiv, să transmiţi iubire. Eu şi la bărbaţi şi la femei spun acelaşi lucru. Dar lacrima la un bărbat nu înseamnă nici ruşine, nici păcat. Pentru că au emoţii cei care au suflet, care trăiesc sentimental. Sentimentele pot aduce şi lacrimi de bucurie, şi lacrimi de supărare.",  mai spune Lidia.

Ea mai spune că există o expresie care sună cam aşa: "Nu lăsa pe nimeni să îţi vadă locul dureros pentru că te va lovi exact acolo unde te doare." 

Hobby-urile nu trebuie să lipsească din viaţa unei femei

Femeile trebuie să aibă un hobby, iar acest hobby trebuie să fie susţinut obligatoriu de un bărbat.

  "Femeia trebuie să fie creativă, să creeze frumuseţe, energie, chiar dacă face curat în casă, e o creaţie. O face pentru ea pentru a se încărca cu energie.

Dacă o femeie nu creează nimic atunci energia ei stagnează. Tot ceea ce face o femeie cu mâinile sale este creativitate, fie că face curăţenie, sădeşte flori. Când face ceva frumos, femeia însăşi devine frumoasă.",  a mai declarat Lidia.

Citeste si: Lidia Fecioru: Cele trei legi ale indeplinirii dorintelor! Functioneaza 100% si iti aduc tot ce vrei!

Rivalitatea între femei

Rivalitatea între femei distruge energia femeilor. Pentru că femeile nu vor să fie unice. Întotdeauna ele se compară. Femeile nu trebuie să se compare cu alte femei şi niciodată să nu vadă în alte femei o rivală, a mai spus Lidia Fecioru.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!