Ce face Ugur Gunes atunci când nu este în lumina reflectoarelor. Imaginile cu actorul din serialul „Mă numesc Zuleyha” au făcut furori în mediul online

,
Ugur Gunes ma numesc zuleyha pasiune

Ugur Gunes, actor turc 

[Sursa foto: instagram Ugur Gunes ]

Ugur Gunes, actorul îndrăgit de o mulțime de femei pentru rolul din „Mă numesc Zuleyha”, are o pasiune pe care o cunosc doar cei care îi urmăresc activitatea în mediul online. Ce face atunci când nu este la filmări?


In articol:

Ugur Gunes are un program foarte încărcat și, de cele mai multe ori, rolurile pe care le acceptă în diferite producții turcești îi ocupă aproape tot timpul.

Cu toate acestea, Ugur Gunes, actorul din „Mă numesc Zuleyha”, reușește să își facă timp pentru pasiunile lui. Ce face atunci când nu este la filmări?

Care este marea pasiune a lui Ugur Gunes, actorul din „Mă numesc Zuleyha”?

La 34 de ani, Ugur Gunes este un actor foarte îndrăgit de public, iar datorită rolurilor pe care le-a interpretat în serialele turcești, acesta a ajuns să aibă fani în toată lumea. Este apreciat de fanele serialelor turcești, Ugur Gunes reușind să le cucerească cu farmecul său personal, dar și cu trăsăturile aparte care ies cu ușurință în evidență. 

Deși își dedică aproape tot timpul carierei, dorind să intre în pielea personajelor cărora le dă viață și să se identifice cu ele, Ugur Gunes are o pasiune pe care nu o neglijează și pentru care își face timp indiferent de cât de încărcat ar fi programul lui.

Actorul turc este pasionat de fitness, lucru care poate fi observat cu ușurință pe contul său de instagram. Acolo, Ugur Gunes încarcă fotografii de fiecare dată când merge la sală, iar în imagini se poate observa că acordă o atenție deosebită sportului și că este foarte atent la felul în care arată.

Astfel, imaginile în care Ugur Gunes își dezvăluie abdomenul foarte bine lucrat au ajuns să fie apreciate de un număr impresionant de persoane, în special de fanele actorului turc.

Atunci când nu este la filmări, Ugur Gunes își face timp pentru sport, acesta fiind foarte activ și având un stil de viață foarte sănătos. Așa se explică și forma fizică de invidiat a actorului care, la 34 de ani, reușește să aibă un trup sculptat, semn că petrece destul de mult timp în sala de fitness.

Ugur Gunes ma numesc zuleyha sport

Ugur Gunes, pasionat de fitness 

[Sursa foto: instagram Ugur Gunes ]

Ugur Gunes ma numesc zuleyha

Ugur Gunes, actorul care a jucat în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”

[Sursa foto: instagram Ugur Gunes ]

Citeste si: Frumoasa Esra Bilgiç, eroina serialului Ramo, un nou contract fabulos! Iată cu ce brand de renume mondială va colabora superba actriță

Ugur Gunes, unul dintre cei mai iubiți actori din serialul „Mă numesc Zuleyha”

„Mă numesc Zuleyha” este unul dintre serialele turcești de succes difuzate la Kanal D, iar Ugur Gunes face parte din distribuția acestuia. Actorul turc l-a intepretat pe Yilmaz până de curând, când personajul acestuia a murit. Astfel a luat sfârșit și povestea impresionantă de dragoste dintre Yilmaz și Zuleyha, spre dezamăgirea fanilor care își doreau ca, în cele din urmă, dragostea celor doi să învingă și să fie fericiți împreună. Serialul continuă și după ce Ugur Gunes s-a retras, evident, cu și mai multe intrigi și răsturnări de situație.

Ugur Gunes ma numesc zuleyha fitness

Ugur Gunes merge la sală ori de câte ori are ocazia 

[Sursa foto: instagram Ugur Gunes ]

Citeste si: Asemănare izbitoare între Hilal Altinbilek și Angelina Jolie. Actrița din „Mă numesc Zuleyha” este copia fidelă a vedetei de la Hollywood

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Hilal Altinbilek și Ugur Gunes din serialul Mă numesc Zuleyha, relație de iubire și dincolo de platourile de filmare sau o prietenie sinceră? Imaginile care au pus pe jar fanii...

O țară din Asia care se opune Chinei are o scădere dramatică a populației

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Superba actriță Esra Bilgiç, eroina serialului Ramo, ar putea fi viitoarea parteneră de platou a unuia dintre cei mai frumoși și mai controversați actori din Turcia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies