Asemănare izbitoare între Hilal Altinbilek și Angelina Jolie. Actrița din „Mă numesc Zuleyha” este copia fidelă a vedetei de la Hollywood

,
asemanare Hilal Altinbilek si Angelina Jolie

Hilal Altinbilek si Angelina Jolie

[Sursa foto: Instagram Hilal Altinbilek, instagram angelinajolie_offiicial]

Hilal Altinbilek și Angelina Jolie seamănă ca două picături de apă, astfel că nu de puține ori s-a întâmplat ca actrița din serialul tucesc „Mă numesc Zuleyha” să fie considerată copia fidelă a cunoscutei vedete. O serie de fotografii demonstrează asemănarea dintre cele două.


In articol:

Hilal Altinbilek este una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia. Trăsăturile ei speciale i-au făcut pe mulți să o asemene cu celebra actriță Angelina Jolie. Deși între cele două există o diferență de vârstă destul de mare, fotografiile demonstrează asemănarea izbitoare dintre ele, astfel că nu în mod întâmplător actrița din „Mă numesc Zuleyha” a fost numită Angelina Jolie din Turcia.

Hilal Altinbilek și Angelina Jolie seamănă ca două picături de apă 

La 31 de ani, Hilal Altinbilek a reușit să își construiască o carieră de succes în actorie, astfel că are o mulțime de admiratori atât în Turcia, cât și în țările unde au fost difuzate serialele în care a jucat de-a lungul timpului, inclusiv în România. Talentul actoricesc și frumusețea ei i-au cucerit pe fanii serialelor turcești, astfel că Hilal Altinbilek este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia.

Când vine vorba despre frumusețe, Hilal Altinbilek este inclusă de foarte multe ori în topul celor mai frumoase actrițe, iar cei mai atenți la detalii au observat asemănarea izbitoare dintre ea și Angelina Jolie.

 Angelina Jolie Hilal Altinbilek asemanare

Angelina Jolie și Hilal Altinbilek au foarte multe trăsături comune 

[Sursa foto: Instagram Hilal Altinbilek, instagram angelinajolie_offiicial]

Buzele pline, ochii verzi, parul într-o nuanță deschisă de șaten, dar și forma nasului sunt doar câteva dintre detaliile care arată cât de mult seamănă cele două actrițe. Fotografiile cu Hilal Altinbilek și Angelina Jolie sunt cea mai bună dovadă a legăturii care există între cele două din punct de vedere fizic.

Chiar dacă între ele există o diferență de 15 ani, Hilal Altinbilek având 31 de ani, iar Angelina Jolie 46, cele două actrițe reușesc să își pună foarte bine în valoare trăsăturile, astfel că întorc automat toate privirile.

Nu doar că seamănă foarte bine, ci se pare că Hilal Altinbilek și Angelina Jolie au aceleași gusturi și din punct de vedere vestimentar. Ambele aleg să poarte ținute simple, foarte bine accesorizate. Atât Hilal Altinbilek, cât și Angelina Jolie emană eleganță și rafinament, astfel că este aproape imposibil ca prezența lor să treacă neobservată.

 Angelina Jolie Hilal Altinbilek asemanare

Între Angelina Jolie și Hilal Altinbilek este o diferență de vârstă de 15 ani

[Sursa foto: Instagram Hilal Altinbilek, instagram angelinajolie_offiicial]

Citeste si: Recunoașteți adolescenta din imagine? În prezent face furori cu talentul și frumusețea ei în serialul Mă numesc Zuleyha!

Cine este, de fapt, Hilal Altinbilek?

Hilal Altinbilek este actrița care dă viață personajului Zuleyha, în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Povestea impresionantă a acestui serial îi ține cu sufletul la gură pe telespectatorii Kanal D, de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Serialul „Mă numesc Zuleyha” pune foarte mult accentul pe emoție, fiind o poveste despre iubire adevărată, despre orgolii, despre sacrificiile care se pot face în numele iubirii.

Actrița Hilal Altinbilek are rolul principal în producția „Mă numesc Zuleyha”, serial care a adus-o din nou în atenția publicului. Actrița s-a născut pe 11 februarie 1991, în Izmir. A descoperit că este pasionată de actorie încă din clasele primare, iar în perioasa 2009 și 2010 a studiat actoria la Müjdat Gezen Art Center din Istanbul. A debutat în televiziune în 2011, iar de atunci a început drumul ei către succes. În 2018 a acceptat să dea viață personajului principal din serialul „Mă numesc Zuleyha”. 

 Angelina Jolie Hilal Altinbilek asemanare

Angelina Jolie și Hilal Altinbilek, printre cele mai elegante actrițe

[Sursa foto: Instagram Hilal Altinbilek, instagram angelinajolie_offiicial]

Citeste si: Hilal Altinbilek și Ugur Gunes din serialul Mă numesc Zuleyha, relație de iubire și dincolo de platourile de filmare sau o prietenie sinceră? Imaginile care au pus pe jar fanii celor doi actori!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Pasiunea ascunsă a lui Murat Ünalmış, Demir, din serialul “Mă numesc Züleyha”

Putin a primit cadouri de ziua lui de la omologi: Lukașenko i-a oferit un tractor, Rahmon o piramidă din pepeni (FOTO)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, în ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși în urmă cu patru ani, când au filmat pentru un proiect cinematografic de excepție!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies