Ce este interzis să facem de Revelion? Raed Arafat: „Colegii mei de la ordine publică iau cele mai severe măsuri!”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 dec 2020, 00:02
Raed Arafat, noi precizări despre petrecerile de Revelion
Sursa: unsplash, facebook

La nivel mondial, autoritățile le recomandă oamenilor să își petreacă sărbătorile de iarnă într-un cadru cât mai restrâns. Raed Arafat a anunțat ce nu vor avea voie să facă românii în noaptea de Revelion.

Sărbătorile de iarnă din acest an se vor desfășura în contextul pandemiei de coronavirus, astfel că va fi nevoie ca regulile să fie în continuare respectate pentru a preveni răspândirea virusului în comunitate.

Raed Arafat, anunț despre petrecerile organizate de Revelion

România se află în stare de alertă pentru încă 30 de zile, astfel că de sărbători vor rămâne în vigoare toate restricțiile impuse până în prezent.

Astfel, Raed Arafat a ținut să le reamintească românilor că petrecerile sunt în continuare interzise și că cei care vor încălca regulile riscă să fie amendați, reprezentații autorităților fiind pregătiți să intervină în locurile în care vor avea loc petreceri în noaptea dintre ani.

Șeful DSU a făcut această precizare după ce a constatat că au apărut mai multe invitații la petreceri care ar urma să fie organizate în noaptea de Revelion.

Raed Arafat i-a sfătuit pe români să nu renunțe la reguli de sărbători și să nu participe la astfel de întâlniri, având în vedere că ele reprezintă un risc pentru sănătate. 

Citeste si: Noi restricții în perioada sărbătorilor de iarnă? Premierul interimar Nicolae Ciucă, anunț oficial: „Din datele pe care le avem...”

Zonele din România în care există cel mai mare pericol de cutremur. Ultimul seism a avut loc astăzi

”Nu există „petrecere discretă” cu multe persoane, de Sărbători.

Vin colegii mei de la ordine publică şi iau cele mai severe măsuri. Cât mai puțin contact, cât mai puţină mobilitate şi portul măştii (sunt recomandate în această perioadă) Am văzut invitaţii la petrecerii: „Veniţi că va fi petrecere discretă şi nu va vedea nimeni”. Nu există aşa ceva! În secunda în care aceste petreceri se organizează şi se află de ele, eu sunt convins că vor interveni colegii mei de la ordine publică şi vor lua măsurile cele mai serioase împotriva celor care le organizează.
E un risc major în aceste zile să organizăm petreceri şi dansuri în timpul sărbătorilor. Mai degrabă, să facem sărbători mai restrânse anul acesta şi să putem să ne bucurăm mai bine de ele anul viitor.”
, a spus șeful DSU, Raed Arafat, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Carantina a fost prelungită pentru încă 7 zile în aceste localități! Rata de infectare depășește 7 cazuri la mia de locuitori

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies