Ce este, de fapt, Rugaciunea? Crede si vei fi ascultat

,

Ce este rugaciunea? Rugaciunea este linia noastra directa cu cerul. Rugaciunea este un proces de comunicare prin care vorbim cu Dumnezeu!


In articol:

El vrea sa comunicam, asa cum are loc o discutie intre doua persoane pe telefon. Telefoanele mobile si alte aparate au devenit o necesitate pentru unii oameni din societatea de astazi. Avem radiouri si telefoane mobile si computere vorbitoare! Acestea sunt mijloacele de comunicare care permit ca doua sau multe persoane sa interactioneze, sa discute si sa raspunda una alteia.

Multora rugaciunea li se pare complicata, insa ea este o simpla vorbire cu Dumnezeu. Mai jos sunt cateva puncte despre ceea ce este rugaciunea:

Ce este Rugaciunea –
Multi oameni se intreaba ce este rugaciunea fiindca vor sa se roage, insa nu stiu cum sa o faca. Iata cateva sfaturi:

Ce ar trebui sa spun? Rugaciunea este ca si cum ai vorbi cu cel mai bun prieten al tau! Este usor sa vorbesti cu cineva despre care stii ca te iubeste neconditionat!

Roaga-L pe Isus sa-ti ierte pacatele si sa te faca un om nou in El! “
Spune-I Lui despre nevoile tale! “Si aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre, caci El Insusi ingrijeste de voi.” (1 Petru 5:7).
Multumeste-I ca a murit pe cruce la Golgota pentru tine! “Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica”(Ioan 3:16).

Cum ar trebui sa o spun? Aici ne referim la modul in care ne raportam la Mantuitorul vietii noastre.

Cu incredere si credinta ca El va raspunde: “In El avem, prin credinta in El, slobozenia si apropierea de Dumnezeu cu incredere.” (Efeseni 3:12). “Sa ne apropiem, deci, cu deplina incredere de scaunul harului, ca sa capatam indurare si sa gasim har, ca sa fim ajutati la vreme de nevoie” (Evrei 4:16).


Cu bucurie ca El va raspunde. “Mi-ai facut cunoscut caile vietii, si Ma vei umple de bucurie cu starea Ta de fata.” (Fapte 2:28).
Cu asteptare, stiind ca El va raspunde. “Doamne, auzi-mi glasul, dimineata! Dimineata eu imi indrept rugaciunea spre Tine, si astept” (Psalmul 5:3). “Strig catre Tine, caci m-asculti, Dumnezeule! Pleaca-Ti urechea spre mine, asculta cuvantul meu!” (Psalmul 17:6).

C e este Rugaciunea? – Ce spune Biblia?

Rugati-va unii pentru altii.

Isus ne-a dat un exemplu despre cum sa ne rugam. El S-a rugat pentru ucenicii Lui si pentru fiecare generatie care Il va urma. Rugaciunea Lui a fost ca Dumnezeu sa-i protejeze si sa-i intareasca atata timp cat vor fi in aceasta lume. De asemenea, Isus S-a rugat pentru aceia care vor crede in El prin mesajul Evangheliei (Ioan 17).

Rugati-va cu credinta. “Si fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie sa creada ca El este, si ca rasplateste pe cei ce-L cauta” (Evrei 11:6).

Rugati-va cu inchinare si reverenta. “Inaltati pe Domnul, Dumnezeul nostru, si inchinati-va inaintea asternutului picioarelor Lui, caci este Sfant!” (Psalmul 99:5). „Cred, Doamne” I-a zis el; si I s-a inchinat” (Ioan 9:38).

Vei sti cu siguranta ca Dumnezeu te poate auzi cand te rogi, asa ca deschide linia aceasta de comunicare! Roaga-te, stiind ca indiferent cat de departe te gasesti, legatura ta cu El nu poate fi pierduta!

“Si ma rog ca dragostea voastra sa creasca tot mai mult in cunostinta si orice pricepere...” (Filipeni 1:9).

sursa: allaboutprayer.org

Citeste si: Bogdan Mocanu a spus totul despre relația lui cu Ana! Destăinuiri incendiare la "Puterea dragostei 2"

Citeste si: Drama părinților Ellei de la "Puterea dragostei 2" a făcut-o pe Andreea Mantea să plângă. E incredibil de dureros prin ce trece tânăra!

Citeste si: Sexy-divele de pe Instagram, trimise la munca de jos după ce au ramas fara like-uri

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop 24 iulie 2019. Soarele rasare pe strada unei zodii. O zi memorabila pentru Pesti

Vești bune - pensiile, salariile și alocațiile vor crește de la 1 ianuarie. Cîțu: 'Nu vom mai folosi aceste creşteri ca instrument politic'

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

10 citate motivaționale de la Osho. Tot ce trebuie să știi despre viață de la celebrul filosof

Când începe postul Sfintei Marii 2019! Ce nu ai voie să faci sub nicio formă! E PĂCAT mare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies