Sexy-divele de pe Instagram, trimise la munca de jos după ce au ramas fara like-uri

Instagram le-a dat mari bătăi de cap sexy-starletelor de pe această reţea de socializare, după ce platforma a demarat un test în care scoate posibilitatea de a vedea câte like-uri are o persoană, în afara deţinătorului contului, desigur.


In articol:

Instagram i-a lăsat, practic, „şomeri” pe influencerii de pe acest site, pentru că „publicitarii” plătesc utilizatorii în funcţie de activitatea urmăritorilor de pe respectivele pagini. În consecinţă, şi divele sexy au rămas fără un job.

Asta se întâmplă în Australia, una dintre ţările în care Instagram a început acest experiment. Bombele sexy de aici s-au trezit, peste noapte, că paginile lor nu mai produc bani, după ce au rămas fără „like”-uri.

Martha Kalifatidis, Keira Maguire, Elizabeth Sobinoff, Cyrell Paule, Alex Nation şi Ali Oetjen sunt doar câteva dintre starletele care rămân fără bani din cauza testelor demarate de Instagram.

Totuşi, reţeaua de socializare a precizat că nu este decât un test şi nu ştie încă dacă va permanetiza acest lucru. Urmează ca scoaterea „like”-urilor să intre şi în alte ţări, după Australia şi Canada, scrie redactia.ro

Citeste si: Horoscop 24 iulie 2019. Soarele rasare pe strada unei zodii. O zi memorabila pentru Pesti

Citeste si: Când începe postul Sfintei Marii 2019! Ce nu ai voie să faci sub nicio formă! E PĂCAT mare!

Citeste si: Ce a putut sa spuna Iancu despre Simona, dupa ce aceasta a fost acasa la el: ''Cea mai buna...''

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate