Ce echipă a câștigat RECOMPENSA in jocul din această seară! Care a fost scorul final la Survivor Romania 2021!

,
survivor romania 2021 joc de recompensa
Ce echipă a câștigat RECOMPENSA din această seară!

Joc dificil în această seară la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii s-au luptat până la epuizare pentru a câștiga miza pusă în joc.


In articol:

Faimoşii şi Războinicii au pus toate armele în joc pentru a câştiga recompensa din cea de-a doua ediţie a show-ului Survivor România, pentru a se stradui sa castige mult ravnitul premiu.

Cine a câştigat recompensa pusă în joc la Survivor Romania astazi!

Ultima luptă pe traseu s-a dat între Costi Ionita şi Musty Camara. Concurenţii s-au întrecut cu multa determinare pe traseu în ultima confruntare din această seară. Adrenalina a fost atinsă la cote maxime în ultimul duel pentru recompensă.

Costi Ionita a pierdut mai mult timp pe traseu, iar Musty a câştigat timp la proba de îndemânare pentru a arunca cele patru mingi in cosuri, la final. Insa presiunea şi epuizarea îşi spun cuvântul în cazul lui Costi, care în această seară a pierdut punctul decisiv în favoarea Războinicilor. 

survivor romania 2021
Ultimul duel al jocului pentru recompensa s-a dat intre Costi Ionita si Musty Camara.

Musty a adus punctul final pentru echipa Razboinicilor, care a câştigat premiul serii, prajiturile cu ciocolata.

Care a fost scorul final al jocului de recompensa

Jocul din această seară a fost departajat. Faimoşii nu au reuşit să le facă faţă Războinicilor, care au pus toate armele în joc pentru a duce duelul la final în favoarea lor.

A fost o luptă crancena si pentru Faimosi, care au incercat din rasputeri sa dea totul pe traseu.

Scorul din această seară de la Survivor România a fost de 3-10 pentru Războinici. Astfel, Albastrii au reuşit să câştige detasat şi acest nou joc de recompensa in ediţia de astazi a show-ul fenomen Survivor România, sezonul 2 si au savurat cu mare bucurie prajiturile cu ciocolata.

survivor romania 2021
Razboinicii au luptat multa determinare in jocul de recompensa si au castigat!

Singurul care nu a putut sa se bucure de premiul castigat de echipa sa a fost Starlin, care a fost sanctionat pentru comportament neadecvat in

conflictul cu Georgiana si care in urmatoarele trei jocuri de recompensa castigate de echipa sa, nu va beneficia de respectiva recompensa.

Citeste si: Ce echipă a câștigat RECOMPENSA in jocul din această seară! Care a fost scorul final la Survivor Romania 2021!

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii se vor lupta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Faimoşii şi Războinicii se vor confrunta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

ALERTĂ Scurgere de heliu în clădirea unde funcționează RMN-ul Spitalului din Călărași

Cutremur în media! S-a aflat cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea. Este celebră și au fost împreună 7 ani

Panica mare in echipa Faimosilor inainte de startul jocului pentru recompensa! Elena Marin a fost intepata de o insecta si se simte rau!

Alexandra Stan si Elena Marin, cearta apriga! Orgoliile puternice isi spun cuvantul! "Te plangi de ce nu esti integrata in grup!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies