Ce diferență de vârstă este între Ileana Badiu și soțul ei: Care este motivul pentru care cei doi au avut o relație la distanță timp de 11 ani

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 mai 2024, 14:57

Ileana Badiu și soțul ei, Cătălin, au avut o relație la distanță timp de 11 ani

Sursa: facebook.com

Ileana Badiu și soțul ei, Cătălin, au avut o relație la distanță timp de 11 ani. Care este motivul?

Ileana Badiu, în vârstă de 49 de ani, și soțul ei, Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu, formează unul dintre cele mai stabile cupluri din peisajul public românesc. Ileana a împărtășit detalii despre sacrificiile și provocările pe care le-au întâmpinat în relația lor, inclusiv cei 11 ani pe care i-au petrecut la distanță.

Ce diferență de vârstă este între Ileana și Cătălin Badiu?

Ileana și Cătălin Badiu sunt împreună de aproape 21 de ani, dintre care 16 ani sunt de mariaj.

În această perioadă, au demonstrat că o relație poate rezista și înflori chiar și în condițiile dificile ale unei distanțe fizice semnificative.

Ileana și Cătălin Badiu reprezintă unul dintre cele mai stabile cupluri din peisajul public românesc, demonstrând că dragostea poate învinge chiar și cele mai mari obstacole, inclusiv distanța fizică. Cu o diferență de vârstă de un an, Ileana, în vârstă de 49 de ani, și soțul ei, Conf.

Univ. Dr. Cătălin Badiu, au traversat împreună o călătorie plină de sacrificii și provocări, reușind să își mențină relația timp de 11 ani, în ciuda faptului că Cătălin a lucrat în Germania.

Cei doi soți au avut parte de o relație la distanță timp de 11 ani

Cătălin Badiu a petrecut 11 ani lucrând în Germania, iar această separare fizică a reprezentat una dintre principalele provocări ale relației lor.

Ileana a fost nevoită să facă naveta între România și Germania pentru a-l întâlni pe soțul ei doar în weekenduri, iar această situație a fost cu siguranță o încercare dificilă pentru ambii parteneri. Cu toate acestea, au ales să se susțină reciproc și să lupte pentru relația lor, chiar și în ciuda distanței.

Citește și: Ileana Badiu: "Am pierdut 8 sarcini." Povestea traumatizantă a soției lui Cătălin Badiu în încercarea de a deveni mamă

„Noi avem 20 de ani de relație și 15 de când ne-am căsătorit. Din ei, 11 ani am trăit la distanță. În tot timpul ăsta ne-am văzut în fiecare weekend, doar atât. Am avut foarte mult timp la dispoziție să vorbim unul cu altul, să ne cunoaștem foarte bine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Unul dintre lucrurile care se întâmplă azi este că oamenii sunt atât de ocupați încât nu mai pot comunica. Pe noi lucrul acesta ne-a sudat foarte tare. În weekend, zilele ne erau dedicate unul altuia.

Alt secret prin care oamenii rezistă în timp este respectul pe care și-l acordă meseriei pe care o au. Eu am înțeles că soțul meu trebuie să parcurgă o dezvoltare profesională mai serioasă în Germania decât în altă parte.

De asemenea, am înțeles că, pentru această dezvoltare, eu trebuie să mă pun în paranteze până în momentul în care el va parcurge toate etapele„,  a declarat Ileana Badiu pentru revista Unica.

Ileana a dezvăluit că secretul longevității și stabilității căsniciei lor a fost încrederea reciprocă și comunicarea constantă. Desigur, au existat momente dificile în care ambii parteneri au fost copleșiți de distanță și de provocările vieții cotidiene. În ciuda acestor momente, ei au reușit să-și mențină legătura emoțională și să se susțină unul pe celălalt prin intermediul conversațiilor telefonice și al vizitelor de weekend.

Ileana Badiu a mai spus: „11 ani este un timp lung să trăiești o relație la distanță, din care 5 ani jumătate a existat și un copil. Timp de 11 ani am fost o femeie care, în cotidianul ăla greu, se descurca singură. Nu e ceva neobișnuit, dar este frustrant să știi că ai pe cineva, dar că trebuie să rezolvi lucrurile singură.

Ce e rău nu se întâmplă numai în weekend. De la boli la repararea centralei, un accident de mașină…mi-ar fi prins bine să nu fiu singură, logistic măcar. Au fost momente în care mă întrebam dacă are sens, dar iubirea a fost mai puternică decât rațiunea ”.

Citește și: Cine este Ileana Badiu, fosta soție a lui Dinu Pescariu. ''Regina Menopauzei'' reușește să redea încrederea femeilor trecute de 40 de ani

Un aspect crucial în menținerea relației lor a fost dedicarea timpului unul altuia în weekenduri. Chiar și într-o lume agitată și aglomerată, Ileana și Cătălin au prioritizat comunicarea și conexiunea lor emoțională.

Relația Ileanei și a lui Cătălin Badiu este un exemplu elocvent al faptului că dragostea și comunicarea sunt fundamentele unei căsnicii de succes, chiar și în fața celor mai mari provocări. Ei au arătat că, atunci când există încredere, respect și dedicare, o relație poate rezista și înflori chiar și în cele mai dificile circumstanțe. Prin sacrificiile lor și prin susținerea reciprocă, au reușit să construiască o căsnicie puternică și solidă, care să dureze de-a lungul timpului.