Cine este Ileana Badiu, fosta soție a lui Dinu Pescariu. ''Regina Menopauzei'' reușește să redea încrederea femeilor trecute de 40 de ani

Autor: Bianca Vidoi
Cine este Ileana Badiu Foto(4)

Ileana Badiu este cunoscută pentru relația pe care a avut-o cu tenismenul Dinu Pescariu, dar și pentru modul inedit în care a prezentat menopauza.

Ileana Badiu a fost căsătorită cu tenismenul Dinu Pescariu, iar după divorțul dintre cei doi, aceasta a decis să își folosească vizibilitatea publică pentru a ajuta milioane de femei ce se confruntă cu menopauza, dar și alte subiecte sensibile pentru femeile trecute de 40 de ani. Iată cine este Ileana Badiu sau ''Regina Menopauzei'', așa cum mai este cunoscută.

Cine este Ileana Badiu, fosta soție a lui Dinu Pescariu

Ileana Badiu s-a născut la data de 11 august 1974, iar în vara acestui an, femeia va împlini 50 de ani. Aceasta a terminat studiile la Universitatea din București, unde a studiat Relații Publice, iar de aproximativ trei decenii, frumoasa femeie are o carieră de succes în Comunicare și Marketing. În prezent, Ileana Badiu este directorul unei agenții de publicitate, însă de-a lungul vieții sale, aceasta a cochetat și cu televiziunea, realizând câteva emisiuni pentru două posturi TV importante din România.

Citește și: Ileana Badiu are o pasiune mai putin obisnuita: colectioneaza CARJE! Iata si motivul pentru care o face

Deși Ileana Badiu și Dinu Pescariu s-au căsătorit când Ileana avea 27 de ani, tenismenul a întâlnit-o pe cea ce avea să îi devină soție când aceasta avea doar 14 ani.  Dinu Pescariu și Ileana Badiu au decis să formeze un cuplu oficial după mai mulți ani, când amândoi ieșiseră din relațiile pe care le aveau, iar la nu foarte mult timp după ce au anunțat că sunt

împreună, aceștia au decis să se căsătorească.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Atunci când avea 27 de ani, Ileana Badiu s-a căsătorit cu tenismenul Dinu Pescariu, însă mariajul celor doi nu a durat foarte mult, deoarece după doar trei ani aceștia au decis să semneze actele de divorț. Separarea celor doi a fost făcută departe de ochii curioșilor, în secret.

După o perioadă în care Ileana Badiu a decis să lucreze la ea și să lase dragostea adevărată să vină la ea, aceasta l-a întâlnit pe cel ce avea să îi devină soț, medicul Cătălin Badiu, cel alături de care aceasta are un băiețel superb, pe Sasha, potrivit wowbiz.ro.

''Regina Menopauzei'' reușește să redea încrederea femeilor trecute de 40 de ani

Ileana Badiu are o carieră în Comunicare și Marketing, însă cu toate acestea, femeia și-a dorit să ajute milioanele de femei ce trec de vârsta de 40 de ani și încep

să se lupte cu insecuritățile și menopauza. Aceasta este deschisă cu privire la acest subiect delicat ce le afectează viața femeilor din România și încearcă să le ofere sfaturi acestora, astfel încât să îmbrățișeze această schimbare prin care trec, în loc să o ascundă și să se rușineze de aceasta.

„Când m-am hotărât să pornesc în acest demers al meu de a combate mitul menopauzei, am făcut-o la vreo doi ani după ce la mine se instaurase deja.

Deși la 43 de ani m-am considerat prea tânără pentru acest pas, menopauza nu m-a întrebat dacă sunt sau nu pregătită. Nu pot să nu recunosc că m-am speriat și panicat la început, dar apoi mi-am amintit cât de firesc și grațios a trecut mama mea prin această schimbare și asta m-a ajutat enorm, deoarece am văzut-o rămânând plină de frumusețe și feminitate până și-acum la aproape 20 de ani după apariția menopauzei în viața ei. Și-atunci m-am liniștit și vreau să împărtășesc cu cât mai multe femei experiența și convingerea mea că menopauza este pur și simplu un pas la fel de firesc ca și menstruația.”, a mărturisit Ileana Badiu pe blogul superage.ro.