Ileana Badiu: "Am pierdut 8 sarcini." Povestea traumatizantă a soției lui Cătălin Badiu în încercarea de a deveni mamă

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 mai 2024, 12:02

Câți copii are Ileana Badiu în prezent

 
Sursa: facebook.com

Câți copii are Ileana Badiu în prezent, după ce aceasta a pierdut 8 sarcini înainte de a da naștere primului său copil?

În ciuda unui trecut marcat de pierderi dureroase, Ileana Badiu și soțul ei au reușit să-și păstreze speranța și să aducă pe lume o minune numită Sasha. Câți copii are în prezent Ileana Badiu?

Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini

Ileana Badiu, 49 de ani, a dezvăluit recent că a trecut printr-o experiență extrem de dureroasă, pierzând opt sarcini înainte de a reuși să devină mamă.

Într-o poveste plină de suferință și speranță, Ileana a împărtășit cum fiul ei, Sasha, a venit pe lume ca o adevărată minune, într-un moment în care medicii nu îi mai dădeau nicio șansă de a avea un copil.

De-a lungul anilor, Ileana Badiu a trecut prin numeroase pierderi de sarcină, fiecare episod fiind o lovitură dureroasă. Medicii specialiști, inclusiv cei din Germania, i-au spus că șansele ei de a deveni mamă pe cale naturală erau extrem de mici.

În ciuda diagnosticului nefavorabil și a sfaturilor medicale descurajatoare, Ileana nu și-a pierdut niciodată speranța. În cele din urmă, după ce s-a căsătorit cu medicul Cătălin Badiu, minunea s-a întâmplat, iar Sasha s-a născut, spre uimirea tuturor.

Câți copii are Ileana Badiu în prezent?

„Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât.

Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic”, a declarat Ileana Badiu conform viva.ro. Înainte de căsătorie, specialiștii din Germania i-au spus că este imposibil să aibă copii, iar adoptarea părea singura soluție viabilă.

Citește și: Cât de bogat este Tavi Colen, după plecare din trupa Talisman: „Câți bani am eu..Mă descurc oriunde” Cum a ajuns artistul de la un acoperiș prin care ploua la a-și putea permite orice

Ileana și Cătălin Badiu s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 19 ani și în ciuda dificultăților și a unei relații la distanță de peste 11 ani, cuplul a reușit să își mențină legătura puternică. „La noi a funcționat relația la distanță pentru că avem o chimie extraordinară și comunicăm foarte bine! O relație la distanță te ajută să te cunoști mult mai bine. Cumva, dorul acesta provocat de distanță stimulează o relație”,

a explicat Ileana Badiu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cei doi soți au împreună un băiat pe nume Sasha, în vârstă de aproape 14 ani, Ileana considerându-l o adevărată binecuvântare.

Ileana a mai povestit că distanța i-a sudat căsnicia și că i-a ajutat să mențină flacăra iubirii aprinsă. „Am învăţat să construiesc împreună cu soțul meu şi ne bucurăm zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi

înșine. Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectăm profesiile şi înțeleg ce înseamnă să le faci chiar dacă asta implică nopți pe care nu le petrecem împreună”, a spus Ileana.

Citește și: Care este numele real al lui Tavi Colen! Ce studii si ce meserie are membrul fondator al formatiei Talisman

Ileana Badiu a demonstrat o forță incredibilă și o determinare de neclintit în dorința de a deveni mamă. Deși a trecut prin momente extrem de dificile, povestea ei este una de succes și de speranță pentru multe femei aflate în situații similare. Fiul ei, Sasha, este dovada vie că miracolele se pot întâmpla, chiar și atunci când toate șansele par a fi împotriva ta.