Ce descoperire au făcut băieții de la "Puterea Dragostei" la masa de Paște? Livian a filmat tot momentul

Concurenții de la "Puterea Dragostei" și-au petrecut Paștele împreună în acest an, iar în timp ce serveau masa au avut parte de o surpriză neplăcută. Livian a filmat tot momentul.


In articol:

Sărbătoarea Învierii Domnului i-a prins pe concurenții de la "Puterea Dragostei" împreună. Evident, băieții și fetele au sărbătorit separat, respectând astfel regulamentul emisiunii care interzice întâlnirile între concurenți în afara filmărilor.

Citeste si: Andreea Oprică, mesaj emoționant: "Singurul moment pe care îl regret..." A recunoscut totul înainte de Paște!

Ce descoperire au făcut băieții de la "Puterea Dragostei" la masa de Paște? Livian a filmat tot momentul

Chiar dacă au petrecut Paștele departe de casă și de toți cei dragi, concurenții de la "Puterea Dragostei" nu au dus lipsă de nimic. De pe masa de sărbătoare nu au lipsit cozonacul, ouăle roșii și sarmalele. 

Într-un vlog postat pe canalul său de Youtube, Livian a surprins cele mai importante momente legate de sărbătoarea Paștelui în casa băieților, dezvăluind astfel și o descoperire mai puțin plăcută pe care au făcut-o în timp ce serveau masa.

Citeste si: Mocanu, atac dur la Turcu! Amenintari teribile! Nu l-a iertat nici pe Catalin

Deși bucatele pregătite au fost delicioase concurenții au avut parte de o surpriză neplăcută atunci când au ciocnit ouăle. Pentru că au fost cumpărate din magazin, nu a putut fi verificată prospețimea lor cu exactitate, astfel că, atunci când au spart un ou, concurenții au descoperit că acesta era clocit.

"Oul a fost cumpărat, găina a stat cu vreo 15 minute mai mult, s-a gudurat pe ou, a uitat fermierul și așa a ieșit jumătate de pui afară când l-a spart Philip.", a povestit Livian.

Întreaga întâmplare i-a amuzat pe concurenții de la "Puterea Dragostei". 

Citeste si: Nelson Mondialu îi vrea pe Ella și Livian împreună. Declarație șocantă: „Jador e de acord!”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate