Mocanu, atac dur la Turcu! Amenintari teribile! Nu l-a iertat nici pe Catalin

Bogdan Mocanu a facut un vlog in care ii ataca pe Turcu, pe Catalin. El a dezvaluit si cum s-a intamplat bataia cu Andy.


In articol:

Mocanu a inceput prin a-l ataca pe Catalin, pe care l-a numit "pion" al lui Turcu si Andy.

"E treaba ta ce vrei sa faci in viata asta, dar o sa ai multe de pierdut.

Nu s-ar fi ajuns aici daca eram eu acolo, asa cum m-am descurcat cu aia doi (n.r: None si Andy), asa ma descurcam si acum", a spus Bogdan Mocanu.

Mocanu, atac dur la Turcu! Nu l-a iertat nici pe Catalin

Legat de Turcu, Mocanu l-a amenintat pe acesta cu poze compromitatoare.

"De Turcu, imi venea sa zic Peruca, ca asa ai ramas. Mai, baiatule, nu mai lua steroizi expirati. Fa-te mare, fa-te cum vrei tu, dar nu mai lua steroizi expirati, nu vezi ca nu faci bine?

Nu mai vorbi de mine, bai, baiatule, o cauti? Noi n-avem cum sa ajungem sa ne batem, nu ca si cu Andy. 1 la mana, ca am studii superioare, incerc sa evit, dar daca tu ma injuri de mama, te iei de familia mea recurgi la violenta. Cu ce ti-am gresit eu tie sa mananci r...t incontinuu?", a spus Mocanu.

Mocanu a facut dezvaluiri despre bataia cu Andy!

"Andy mi-a demonstrat ca e barbat. Eram in camera mea de hotel si a venit Andy, dezbracat, intr-un prosop. "Bai, baiatule, tu sa nu mai vorbesti de mine, ca..."

Dupa aia a inceput sa ma injure pe mine, pe Andra, "Dom'le, hai afara sa ne batem". Frumos, am mers afara, era ceva amenajat.

Nu s-a terminat in favoarea lui, s-a terminat cu Livian care m-a luat de pe el, ne uitam cum statea cu gheata la ochi, suna, ce facea el acolo.

Zicea pe urma ca n-ar trebui sa aiba vanatai daca a luat bataie. Nebunule, ai stat doua zile pana la gala, ai venit cu ochelarii aia, ca imi plac si mie, sa imi dai link-ul, de unde sa mai fie vanatai?

In ochii mei e barbat, si-a rezolvat problemele ca un barbat", a spus Mocanu despre Andy.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate