Ce crede Maurice Munteanu despre Valentine’s Day? Reactia care i-a socat pe cei din platoul “Bravo, ai stil!”

Valentine’s Day este ziua mult asteptata, cand indragostitii au prilejul de a-si mainfesta iubirea fata de persoana iubita, prin cadouri extravagante, cine romantice sau, pur si simplu, declaratii siropoase de dragoste.

Nu de aceeeasi parere este si Maurice Munteanu, juratul “Bravo, ai stil!”. In editia din aceasta seara a emisiunii, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, vedeta face un anunt naucitor, declarandu-se de-a dreptul iritat de celebrarea acestei sarbatori.

“Detest ideea de Valentine’s Day! Mi se pare inutil sa te bucuri pe 14 februarie si sa iti dai trei ursuleti de plus obositi, la o masa obosita, intr-o carciuma …obosita. Poti face acest lucru in fiecare zi a anului. Declararea aceasta a iubirii netarmuite dintre noi, pe 14 februarie… Ce aveti? Reveniti-va!“, isi motiveaza crezul Maurice Munteanu.

Ilinca Vandici a analizat rapid reactia lui Maurice Munteanu si a tras concluzia: “Astazi te-ai trezit cu fata la cearceaf!”

Care este reactia celor din paltou la auzul acestei declaratii veti putea afla urmarind editia din aceasta seara “Bravo, ais til!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate