Maurice Munteanu, despre outfitul Irinei: “Tinuta n-ar fi foarte rea, daca ar fi mai buna!”

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania intra in vizorul juratilor.

Irina este una dintre concurentele careia i-ar prinde bine o schimbare, caci moda anilor ’60 nu o serveste, dupa parerea lui Maurice Munteanu.

“Este pacat de tineretea voastra! Nu stiu cum sunteti voi in afara acestei emisiuni, dar daca sunteti ca in aceasta emisiune este nenorocire. De cand a inceput emisiunea si pana in prezent sunteti foarte plictisitoare, nu aveti nimic interesant de spus, iar de cele mai multe ori cand spuneti ceva, adormim. Tinuta n-ar fi foarte rea, daca ar fi mai buna”, spune juratul.

Irina spera sa impresioneze, dar s-a lovit de critici dure din partea juratilor, motiv care a facut-o sa izbucneasca in plans.

Ce au de spus ceilalti jurati despre outfitul prezentat de Irina in aceasta editie de “Bravo, ai stil!” veti putea afla urmarind cel mai iubit show de fashion din Romania, incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate