Ce concurentă a intrat la regim după "Survivor România"? A spus-o chiar ea: "E oficial. Dieta mea începe astăzi."

După participarea la "Survivor România", mai mulți concurenți au avut parte de o mare surpriză atunci când s-au urcat pe cântar. Ce concurentă a intrat la regim după emisiune?


In articol:

În timp ce unii concurenți au slăbit foarte mult în timpul emisiunii, condițiile dificile de trai, hrana puțină și activitatea fizică intensă contribuind la topirea kilogramelor în plus, alții din contră, s-au întros acasă cu mai multe kilograme decât aveau inițial, în cazul lor, efectul fiind invers.

Ce concurentă a intrat la regim după "Survivor România"? A spus-o chiar ea: "E oficial. Dieta mea începe astăzi."

Emisiunea "Survivor România" a fost o adevărată provocare pentru toți concurenții. Sportivi de performanță sau nu, aceștia au fost nevoiți să își depășească limitele și să renunțe la foarte multe lucruri pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție. În final, Elena a fost desemnată marea câștigătoare, ea intrând în posesia marelui premiu și a titlului de "Survivor România".

Citeste si: Jador si Andreea Pirui, impreuna! Imagini de infarct pentru Marius

După ce show-ul s-a încheiat, fiecare concurent și-a făcut un bilanț. Timpul petrecut departe de civilizație și-a pus amprenta asupra fiecăruia, din diferite puncte de vedere. Evident, cea mai importantă schimbare este cea fizică. "Survivor România" a fost ocazia potrivită pentru ca anumiți concurenți să slăbească, însă unii dintre ei s-au întors acasă cu mai multe kilograme în plus.

Astfel, una dintre concurentele care a intrat la dietă după "Survivor România" este Carmen Emanuela. În momentul în care s-a cântărit în emisiune, concurenta acumulase 2 kilograme în plus, ajungând de la 53 de kilograme la 55. Ajunsă acasă, aceasta a postat pe contul personal de instagram o fotografie amuzantă prin care și-a anunțat prietenii virtuali că se apucă serios de dietă.

"Ok, este oficial. Dieta mea începe astăzi.", a scris Carmen Emanuela pe instagram. 

Citeste si: Ramona, dezamăgită de Nikolas: "Nu îl mai vreau. M-a deranjat ce a făcut..." Incredibil ce decizie a luat concurenta de la "Puterea Dragostei"

Ea nu este singura concurentă care a dezvăluit că s-a îngrășat în timpul emisiunii. Elena a acumulat și ea mai multe kilograme în plus, Emanuel s-a îngrășat și el 6 kilograme, iar Grațiela a mărturisit că după ce s-a întors în țară și-a făcut toate poftele, astfel că a fost nevoită să se apuce serios de sport pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp sare în apărarea băiatului ei, criticat că făcut campanie ”anti Elena”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate