Ce avere are Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin

Author: Andreea Sarpe
Actualizat: 11 apr 2022, 15:11

Alina Kabaeva ar fi presupusa amantă a lui Vladimir Putin 

Sursa: Twitter/ Instagram Alina Kabaeva

Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, a reintrat în atenția presei odată cu războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei pe 24 februarie 2022. Cu un venit anual de aproximativ 10. 5 milioane de dolari, Alina Kabaeva ar fi posesoarea unei averi impresionante.

Alina Kabaeva, cea despre care se crede că ar fi amanta lui Vladimir Putin, se pare că are o avere impresionantă.

Iată ce informații se vehiculează despre presupusa amantă a liderului de la Kremlin.

Cine este Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin?

Alina Maratovna Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladmir Putin, s-a născut pe 12 mai 1983 în capitala Uzbekistanului, Tașkent și este una dintre cele mai decorate gimnaste din istoria gimnasticii ritmice, cu 2 medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de medalii la Campionatul European.

Dar nu titlurile și nici medaliile cucerite au fost cele care i-au adus acesteia faima la nivel internațional, ci informația potrivit căreia Alina Kabaeva ar fi amanta lui Vladimir Putin care i-a dăruit până acum patru copii liderului de la Kremlin.

Citeste si: Cine ar putea să îl convingă pe Vladimir Putin să oprească războiul! E una din cele mai apropiate persoane de liderul de la Kremlin

Alina Kabaeva și-a făcut debutul în gimnastică în anul 1996, având-o ca antrenoare pe Irina Viner, iar doi ani mai târziu presupusa amantă a lui Vladimir Putin a câștigat Campionatul European din Portugalia. Cariera de gimnastă a acesteia nu a fost lipsită de incidente, iar în anul 2001 s-a aflat în mijlocul unui scandal de dopaj în urma căreia a fost suspendată din activitatea sportivă pentru o perioadă de doi ani.

După ce s-a retras din lumea sportului în anul 2007, Alina Kabaeva și-a început cariera politică.

Timp de opt ani, Alina Kabaeva a ocupat un loc în Camera Inferioară a Parlamentului rus, Duma, recrutată de partidul Rusia Unită al lui Putin. În 2008 a apărut prima dată zvonul în Rusia că ar fi „Prima doamnă secretă”. În septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media, funcție care i-ar fi adus presupusei amante a lui Vladimir Putin o avere impresionantă.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Ce avere are Alina Kabaeva?

Averea presupusei amante a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, ar fi una impresionantă. În calitate de membru al consiliului de administrație al National Media Group, imperiul media pe care îl controlează și care ar avea sediul în Kenya, ea câștigă în jur de 10,5 milioane de dolari pe an, potrivit unor înregistrări fiscale care ar fi trebuit să rămâne secrete, anunță Fortune.com.

După ce principalul opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnîi, a cerut sancţiuni mai dure împotriva entităţilor media care fac propagandă pentru regimul de la Kremlin, numele si fotografiile principalei amante a lui Vladimir Putin au dispărut ca prin minune de pe site-ul National Media Group. Aceasta este o încercare a Alinei Kabaeva de a-și pune averea la adăpost, pe fondul temerilor legate de sancțiunile occidentale.

Citeste si: Unde se ascunde presupusa iubită a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, împreună cu cei patru copii ai lor

„Vreau să reamintesc că National Media Group îi aparține chiar lui Vladimir Putin și este condus chiar de către amanta acestuia, Alina Kabaeva”, a transmis din  închisoare Aleksei Navalnîi, citat de Daily Mail.  

Alina Kabaeva, care se află în companie din 2014, ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline la organizaţie şi s-ar teme să nu intre sub incidenţa sancţiunilor impuse de ţările occidentale persoanelor care au conexiuni cu regimul Putin și care să-i afecteze averea. 

Potrivit presei din străinătate, Alina Kabaeva, presupusa amantă care deține o avere impresionantă a lui Vladimir Putin, s-ar afla în Elveția împreună cu cei patru copii ai cuplului, două fete și doi băieți. Vila luxoasă ar fi fost transformată într-o adevărată fotăreață din ordinul liderului de la Kremlin, lucru care a atras furia a zeci de mii de oameni care cer acum autorităților elvețiene să-i expulzeze de urgență. 

Serghei Lavrov a refuzat să răspundă întrebărilor reporterului CNN. I-a tăiat microfonul

Petiția, lansată de cetățeni din Rusia, Belarus și Ucraina, susține că guvernul elvețian încalcă neutralitatea sa istorică, permițându-i Alinei Kabaeva să rămână în țara lor.

Apelul, care o descrie pe Kabaeva drept "soția favorită a dictatorului delirant și a criminalului de război Putin", a strâns până acum 63.000 de semnături, potrivit infobae.com.

Citeste si: Unul dintre cei mai puternici LIDERI ai lumii, INDRAGOSTIT LULEA. Vladimir Putin a recunoscut ca este intr-o noua relatie de iubire

 

Taguri:

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies