Soția lui Volodimir Zelenski nu și-a mai văzut soțul de când a început războiul: „A fost ultima dată când a purtat costum, de atunci a fost mereu în armată”

,
Război

Soția lui Volodimir Zelenski nu și-a mai văzut soțul de când a început războiul: „A fost ultima dată când a purtat costum, de atunci a fost mereu în armată”

[Sursa foto: Instagram Olena Zelenska]

Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, a vorbit despre prima noapte de război și despre faptul că nu și-a mai văzut soțul de când Rusia a invadat Ucraina, într-un interviu pentru revista Vogue. Se pare că prima doamnă a Ucrainei vorbește cu soțul ei doar la telefon, de când a început războiul.


In articol:

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a mărturisit că ultima dată când și-a văzut soțul într-o cămașă albă a fost pe data de 24 februarie, când Rusia a dat startul invaziei în Ucraina. Înainte să înceapă războiul, cu o zi înainte, a fost o zi de lucru normală, și nimeni nu se aștepta pentru ce avea să urmeze.

Olena Zelenska nu l-a mai văzut pe Volodimir Zelenski de când a început războiul dintre Rusia și Ucraina

Război

Olena Zelenska nu l-a mai văzut pe Volodimir Zelenski de când a început războiul dintre Rusia și Ucraina

[Sursa foto: Instagram Olena Zelenska]

„M-am trezit în sunete ciudate, asurzitoare. Să fi fost între orele 4 și 5 dimineața. Nici nu mi-am dat seama imediat că este o explozie… Lângă mine nu era niciun bărbat în pat. M-am ridicat – și l-am văzut: era deja îmbrăcat, în costum, ca de obicei (a fost ultima dată când a purtat costum și cămașă albă, de atunci a fost mereu în „armată”.) „A început”, a fost tot ce mi-a spus”, a mărturisit Olena Zelenska, în interviul pentru Vogue.

Citeste si: Viktor Orban cere oprirea imediată a focului Rusiei împotriva Ucrainei! Premierul l-a invitat pe Vladimir Putin la discuții în Ungaria alături de liderii Ucrainei, Franței și Germaniei

Conform acesteia, în acel moment, Olena Zelenska se îngrijorase pentru copiii ei.  „Stai un pic, te anunț eu.

Pentru orice eventualitate, împachetează-ți lucrurile de strictă necesitate și ia documentele”, i-ar fi spus atunci Volodimir Zelenski. „Și el, Volodimir Zelenski, a plecat de acasă”, a mai declarat Olena Zelenska.

În acel moment, Olena le-a explicat copiilor că trebuie să coboare la subsol și să nu țină luminile aprinse. Pe lângă asta, prima doamnă a Ucrainei este optimistă în ceea ce privește momentul în care îl va revedea pe Volodimir Zelenski: „Desigur, în curând”.

„În primele zile, am sperat că putem rămâne împreună. Dar Biroul Președintelui a devenit o unitate militară. Președintele și echipa lui lucrează și locuiesc acolo”, a mai declarat soția liderului Ucrainei.

Citeste si: Motivul pentru care Vladimir Putin stă ascuns într-un buncăr. De ce se teme liderul rus: „Nu există un stat mai antiuman decât Rusia”

Olena Zelenska a declarat că ea și copiii au primit ordin să meargă într-un loc sigur, iar de atunci a luat legătura cu soțul ei doar la telefon.

Desigur, războiul nu este ceva ce copiii ar trebui să vadă. Dar ei sunt foarte sinceri și pătrunzători şi nu le poți ascunde nimic. De aceea cea mai bună strategie este adevărul. De aceea discut tot ce se întâmplă cu fiica și fiul meu. Încerc să le răspund la întrebări. Încercăm să vorbim. Pentru că a spune ceea ce doare, a nu-l ține pentru tine, este o strategie psihologică atât de funcțională”, a mai declarat Olena Zelenska.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Viktor Orban cere oprirea imediată a focului Rusiei împotriva Ucrainei! Premierul l-a invitat pe Vladimir Putin la discuții în Ungaria alături de liderii Ucrainei, Franței și...

Nemții iau cu asalt casele de amanet pentru plata facturilor și altor cheltuieli curente (DW)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Motivul pentru care Vladimir Putin stă ascuns într-un buncăr. De ce se teme liderul rus: „Nu există un stat mai antiuman decât Rusia”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies