Ce avere a adunat Bogdan Stanoevici! Foștii colegi parlamentari îl numeau "fraier"

,
Bogdan Stanoevici
Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici nu a adunat cine știe ce avere pe parcursul carierei de actor și politician.


In articol:

Stanoevici stătea cu chirie și era caracterizat drept "fraier" de către amicii săi parlamentari.

„Eu stau la bloc, într-un apartament cu chirie. Din păcate, nu am fost în stare să pun deoparte nici un ban. Bine, nici nu prea văd de unde aș fi putut pune bani ca să-mi iau o casă! Când am ieșit din politică, m-am întâlnit cu niște amici parlamentari și primul lucru pe care mi l-au spus a fost:

Băi, Bogdane,

dar tu ești cel mai fraier dintre miniștri!”. De ce? “Ne-am uitat pe declarația ta de avere, tu cum ai intrat, așa ai ieșit! Ești la fel! Nu ai nimic, nu ai și tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o mașină din 2002 și o motocicletă din 1996”.

Le-am spus: da, dar diferența majoră dintre mine și voi este că la 6 dimineața, când voi vă uitați pe geam să vedeți dacă intră mascații în bloc, eu dorm liniștit”, declara politicianul în 2019.

Bogdan Stanoevici
Bogdan Stanoevici nu deținea nici măcar o locuință

Bogdan Stanoevici a murit! Fusese infectat cu Covid-19

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani. De profesie actor, Stanoevici a avut succes și în politică, fiind ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în guvernul condus de Victor Ponta. A îndeplinit această funcție între 5 martie 2014 și 17 decembrie 2014.  

Bogdan Stanoevici a candidat la alegerile prezidențiale și la cele pentru Primăria Capitalei, din septembrie anul trecut.

La alegerile pentru Primăria Capitalei, câștigate de Nicușor Dan, Bogdan Stanoevici a obținut numai 2.324 voturi, 0,35% din totalul voturilor exprimate. A candidat și  la alegerile parlamentare 2020, pe listele Partidului Ecologist Român, dar nu a reușit să obțină un loc de parlamentar.

Bogdan Stanoevici a fost director general interimar al Circului Globus din București în perioada 2017-2020. Pe data de 3 februarie 2020, fostul ministru întrerupea contractul cu Circul Globus după un control efectuat de Corpul de Control al primarului general, în care au fost găsite mai multe nereguli. 

Bogdan Stanoevici a jucat în nu mai puțin de 13 filme înainte de Revoluție.

Citeste si: A murit Bogdan Stanoevici! Fostul ministru fusese infectat cu Covid-19

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce boala i-a adus sfarsitul lui Bogdan Stanoevici! Fostul ministru a fost intubat aproape doua luni

Kelemen Hunor anunță vremuri grele între PSD, PNL și UDMR: 'Vom avea o perioadă mai grea în această coaliție decât am avut înainte'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

A murit Bogdan Stanoevici! Fostul ministru fusese infectat cu Covid-19

Actorul Bogdan Stanoevici: "Sunt mandru ca am avut ocazia ca Alain Delon sa ma serveasca cu sampanie" VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies