A murit Bogdan Stanoevici! Fostul ministru fusese infectat cu Covid-19

,
Bogdan Stanoevici
Bogdan Stanoevici a murit!

Fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit, la vârsta de 62 de ani. El a fost în comă din pricina Covid-19, internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală.


In articol:

Bogdan Stanoevici a fost infectat cu Covid-19, iar starea lui s-a agravat după ce a luat o infecție nosocomială din spital, informa DC News.

Cunoscutul actor a fost și politician, îndeplinind chiar funcția de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în guvernul condus de Victor Ponta.

A fost ministru între 5 martie 2014 și 17 decembrie 2014. 

Bogdan Stanoevici a candidat inclusiv la alegerile prezidențiale și la cele pentru Primăria Capitalei, de anul trecut. La ambele fără succes. Pentru Primăria Capitalei Bogdan Stanoevici a reușit să obțină numai 2.324 voturi, adică 0,35% din totalul voturilor exprimate. Și-a încercat norocul și la alegerile parlamentare 2020, pe listele Partidului Ecologist Român, dar tot fără succes, nereușind să obțină un loc de parlamentar.

De profesie actor, Bogdan Stanoevici a fost director general interimar al Circului Globus din București în perioada 2017-2020. Pe data de 3 februarie 2020, Bogdan Stanoevici întrerupea contractul cu Circul Globus după un control efectuat de Corpul de Control al primarului general, în care au fost găsite mai multe nereguli. 

Înainte de Revoluție Bogdan Stanoevici a jucat în 13 filme, unele dintre acestea regizate de Geo Saizescu și Sergiu Nicolaescu.

Bogdan Stanoevici
Bogdan Stanoevici a fost actor și politician

S-a poziționat împotriva măștii de protecție și a măsurilor de siguranță

În timpul pandemiei de Covid-19, Bogdan Stanoevici s-a poziționat contra purtării măștii de protecție și împotriva măsurilor de siguranță impuse de guvernul PNL. Stanoevici a participat și la protestele din Piața Victoriei ale anti-vacciniștilor. Stanoevici pleda pentru o "imunizare de turmă".

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos.

Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, declara Bogdan Stanoevici,
citat de Agerpres.

”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară (n.r. sâmbătă). A luat o infecție nosocomială... Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie”, declara senatoarea Diana Șoșoacă.

Citeste si: Actorul Bogdan Stanoevici: "Sunt mandru ca am avut ocazia ca Alain Delon sa ma serveasca cu sampanie" VIDEO

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carantină directă pentru români, din 12 februarie. Unde se aplică măsura?

Nelu Tătaru i-a dat lecții Maiei Sandu: 'Atât România, cât şi Republica Moldova au nevoie de strategii eficiente pentru accelerarea procesului de vaccinare'

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

Uluitor! Câte decese din pricina Covid-19 a raportat în total China: "Wuhan e cel mai sigur oraș din lume"

Noua tulpină Covid din Marea Britanie a ajuns și în România! Cine este primul pacient confirmat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies