Ce boala i-a adus sfarsitul lui Bogdan Stanoevici! Fostul ministru a fost intubat aproape doua luni

,
Bogdan Stanoevici a murit
Bogdan Stanoevici a murit

Bogdan Stanoevici a fost împotriva măsurilor de prevenţie impuse de autorităţi pentru a combate virusul COVID-19. Fostul ministru a sfidat regulile! A fost transportat în stare gravă la spital, după ce a luat contact cu virusul nemilos.


In articol:

Fostul ministru şi candidat la preşedinţie, Bogdan Stanoevici, a fost trasportat în stare gravă la spital şi intubat, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Actorul a fost unul dintre contestatarii măsurilor de protecţie pe care autorităţile le-au impus.

Cauzele decesului lui Bogdan Stanoevici 

Fostul ministru al României a fost intubat în secţia de terapie intensivă a spitalului Sfântul Pantelimon din Bucureşti. Surse din interior au declarat că fost politician a fost internat aproape două luni, iar starea lui de sănătate s-a agravat pe tot acest parcurs. În toată această perioadă actorul a fost sedat şi conectat la aparate.

Plămânii lui Bogdan Stanoevici nu au reacţionat aşa cum au sperat medicii, tratamentul la care a fost supus şi care ar fi trebuit să dea rezultate în 7-10 zile nu a dat randament.

Plămânii lui Bogdan Stanoevici au fost foarte afectaţi, tratamentul nu a dat randament

După ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, actorul Bogdan Stanoevici a fost internat de urgenţă la spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală, iar starea sa de sănătate s-a agravat în perioada următoare. 

Fostul politician a fost cuplat la aparate în tot acest timp, deoarece starea lui era instabilă, iar organismul nu dădea semne de însanătoşire în urma tratamentului. A fost supus la o procedură ECMO.

Aceasta procedură ECMO utilizează un aparat care circulă sângele pacientului, prin intermediul unor tuburi exterioare. Sângele iese din organism, este oxigenat, este eliminat dioxidul de carbon din compoziția lui, apoi reintră în organism, în sistemul circulator. 

ECMO este o procedură utilizată în cazurile foarte grave, atunci când organismul pacientului nu mai poate susține singur oxigenarea sângelui, vitală pentru supraviețuire și refacere.

Bogdan Staoevici, starea de sănătate s-a agravat şi a intrat în comă

Bogdan Stanoevici a intrat în comă după ce organismul său a fost prădat de o infecţie foarte putenică luată din spital. Actorul a fost internat în stare gravă, după ce a fost infectat cu coronavirus, însă pe parcurs a contactat o bacterie care i-a invadat organismul.

Trupul actorului, mult prea slăbit, a piedut lupta cu viaţa.

Citeste si: Actorul Bogdan Stanoevici: "Sunt mandru ca am avut ocazia ca Alain Delon sa ma serveasca cu sampanie" VIDEO

Actorul a fost în potriva măsurilor de protecţie

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici transmitea că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”.

Totuși, a ținut să menționeze că și-a făcut, în fiecare lună, testul anti-COVID, iar rezultatul a fost negativ, de fiecare dată.

Fostul candidat la Președinția României mai spus că, atunci când a fost obligat să poarte masca, în anumite situații, nu s-a opus și s-a conformat măsurilor restrictive impuse de pandemie.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative.

Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, declara Stanoevici la vremea respectivă.

Citeste si: A murit Bogdan Stanoevici! Fostul ministru fusese infectat cu Covid-19

 

Citește-ne pe

Citește și:

Marele premiu “Roata Norocului”, o masina, a fost castigat in aseara!

George Simion, despre votul pe cererea DNA în cazul Miuțescu: 'Omul acesta a fost cercetat pentru că a dat votul greșit în congresul unui partid'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Carmen Harra, predicții despre următorii 13 ani: „E sfârșitul lumii”

Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul: „Vă rog mult''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies