Ce au descoperit medicii legiști pe trupul copilei ucise la Botoșani. La ce a fost supusă fetița de doar opt ani înainte de a muri

Autor: Diana Bostan

Maria a fost supusă unor chinuri groaznice

Sursa: Captură video

Medicii legiști au finalizat raportul în cazul fetiței din Botoșani, ucisă de unchiul vitreg. Iată ce s-a găsit pe corpul ei!

Medicii legiști au finalizat raportul legat de crima din Botoșani, unde o fetiță de 8 ani a fost ucisă de unchiul său vitreg. Potrivit spynews.ro, ultimele clipe de viață ale Mariei au fost extrem de dureroase, fiind supusă unor suferințe îngrozitoare. Raportul dezvăluie detalii cutremurătoare despre rănile descoperite pe trupul ei, subliniind brutalitatea actului.

Maria a fost supusă unor chinuri groaznice

O fetiță de doar opt ani, pe nume Maria Chică Roşa Silvia, a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi la marginea satului. Micuța plecase de acasă vineri seară, în jurul orei 20:00, pentru a merge la o rudă din apropiere, dar nu s-a mai întors. 

Citește și: Mama Mirelei a dezvăluit detaliul-cheie pentru anchetatori: „Toată viața lui asta a spus”. Noi informații ies la iveală despre tragedia din Botoșani

Polițiștii au demarat imediat o anchetă pentru a identifica autorul crimei. În scurt timp, unchiul vitreg al copilei și-a mărturisit fapta și a fost arestat preventiv. Raportul medicilor legiști a scos la iveală detalii crunte. Potrivit spynews.ro, fetița ar fi fost abuzată sexual, iar apoi ucisă prin sugrumare. Aceștia au observat pe trupul fetiței de doar opt ani mai multe urme de violență.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La momentul descoperirii sale, fetița de 8 ani era deja decedată, iar nicio intervenție nu ar fi putut să o salveze. Familia și comunitatea sunt zguduite de durere, chiar și părinții criminalului fiind copleșiți de tragedie. Unchiul vitreg al fetiței a pus totul pe seama consumului de alcool și susține că-și regretă fapta.

Ce a declarat tatăl criminalului

Tatăl individului ce a comis oribila crimă din Botoșani a emis declarații profund tulburătoare în legătură cu acțiunile fiului său.

El este ferm convins că gestul acestuia este de o gravitate atât de mare încât nu poate fi iertat.

Citește și: Tatăl bărbatului care a agresat și ucis o fetiţă de 8 ani din Botoşani cere pedeapsa maximă pentru fiul său. Detaliile cutremurătoare care au ieșit la iveală acum: „Nu îmi vine să cred”

Acesta adaugă că, înainte de acest eveniment tragic, nu ar fi putut să-și închipuie că fiul său ar fi capabil de o asemenea crimă și că nu este de acord ca acesta să mai fie eliberat vreodată.

”Avem 30 de metri între noi, cine a crezut că ...niciodată, n-ai cum să crezi aşa ceva. Nu îmi vine să cred că băiatul meu a putut să facă o asemenea...Nu mă aşteptam. Ar merita pedeapsa capitală. Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate", a spus tatăl criminalului, la  observatornews.ro.

 


Mama Robertei, supărată foc pe Sebastian! Cei doi au purtat o discuție intre patru ochi! Iată primele reacții ale concurentului după conversația avută cu mama iubitei sale!