Ce adidași sunt la modă în această primăvară? Iată cum să porți încălțămintea sport cu stil

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 dec 2022, 05:20

Încălțăminte la modă în primăvara 2022

Sursa: unsplash

Odată cu venirea primăverii este nevoie de modificări în garderobă. Iată ce adidași sunt la modă în această primăvară și cum îi poți integra în ținute, astfel încât să obții cele mai interesante combinații vestimentare.

Încălțămintea sport este la modă indiferent de tendințele fiecărui sezon. Adidașii sunt comozi și se potrivesc atât în ținutele sport, cât și în cele elegante, asta dacă sunt aleși cu ceva mai multă atenție. În această primăvară poți alege încălțămintea Guess Fashion Days sau Nike pentru a-ți completa ținutele cu stil.

Ce adidași se poartă în primăvara 2022? 

A venit momentul să renunțăm la cizmele de iarnă și să facem loc în garderobă adidașilor.

Pantofii sport se află în topul preferințelor, atât în cazul femeilor, cât și atunci când vine vorba despre bărbați. Sunt foarte comozi și pot fi purtați într-o mulțime de combinații vestimentare. În plus, dacă sunt aleși cu atenție, aceștia pot fi acel detaliu vestimentar care să dea un plus de valoare întregii ținute, dar și o pată de culoare, în cazul în care sunt aleși adidașii în culori tari. 

Când vine vorba despre încălțămintea sport, în 2022 există câteva trenduri pe care cei pasionați de fashion le pot lua în calcul atunci când își construiesc ținutele. Iată ce adidași sunt la modă în primăvara lui 2022:

1. Adidașii înalți, model Basketball 

În această primăvară se poartă adidașii construiți pe modelul ghetelor purtate de jucătorii de baschet. Acești adidași înalți se potrivesc perfect în ținutele sport, dar pot fi purtați și cu jeanși, în ținute casual.

Adidașii de tip Basketball de la Nike  pot fi integrați cu ușurință în tot felul de ținute. În plus, felul în care sunt construiți îi transformă în încălțămintea sport perfectă pentru începutul de primăvară, atunci când vremea este destul de schimbătoare. 

Citește și: Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești. Ți se rupe sufletul!

2. Încălțăminte sport colorată

Adidașii în culori tari sunt în tendințe în această primăvară. Evident, aceștia pot da un plus de valoare în special ținutelor monocromatice. Astfel, o ținută all black sau all white va fi pusă în evidență de o pereche de adidași Guess de la Fashion Days, într-o nuanță puternică de roz, portocaliu sau mov. 

3. Adidași cu imprimeuri

Imprimeurile rămân la modă și în primăvara lui 2022. Acest tip de încălțăminte sport se potrivește în aproape orice ținută, mai ales dacă sunt alese imprimeuri în tonuri de maro, bej, alb sau negru.

4. Adidași cu forme îndrăznețe 

Cei mai nonconformiști și care își doresc să obțină ținute cu stil, dar care să iasă cu ușurință în evidență pot alege să poarte modele de adidași cu forme îndrăznețe. Acest tip de încălțăminte sport s-a purtat și în 2021, dar rămâne în tendințe și în 2022. 

Cu ce să porți adidașii în această primăvară? 

Nu în mod întâmplător adidașii sunt în topul preferințelor în materie de încălțăminte. Aceștia pot fi purtați cu aproape orice, de la jeanși, pantaloni sport și până la pantaloni de stofă sau rochii. Este nevoie doar de puțină imaginație pentru a obține ținute cu adevărat spectaculoase și care să iasă din anonimat.

În cazul femeilor, adidașii pot fi purtați cu ușurință atât în ținutele sport, cât și atunci când vine vorba despre outfiturile elegante. O pereche de adidași într-o nuanță puternică se vor potrivi perfect cu o rochie lungă, dar și într-o ținută compusă dintr-o fustă plisată și o cămașă albă.

Este foarte interesantă și combinația dintre adidași și costum de stofă, mai ales pentru doamnele și domnișoarele care își doresc o ținută elegantă pentru birou, dar în același timp comodă.

Cât de bolnav este, de fapt, Florin Salam! Artistul a povestit totul în emisiunea lui Denise Rifai

În cazul domnilor, adidașii merg de minune cu jeanși, dar se potrivesc și la costumul de stofă, dând un aer fresh oricărei ținute.

Cum se îngrijește încălțămintea sport? 

Primăvara este un anotimp destul de capricios, astfel că încălțămintea sport se poate murdări rapid în această perioadă a anului. Pentru a preveni deteriorarea adidașilor, dacă sunt din piele sau piele întoarsă, atunci poți folosi o serie de spray-uri care să țină apa la distanță.

Dacă vrei să cureți încălțămintea sport, atunci ține cont de faptul că aceasta nu se spală niciodată la mașina de spălat, ci cu o perie moale, sub jet de apă.