Ce a pățit Theo Rose într-o toaletă publică: „Ușa era deschisă larg”. Artista a povestit totul fără nicio rușine

Author: Diana Ghita

Theo Rose a dezvăluit o întâmplare inedită prin care a trecut recent

Sursa: Captură YouTube

Recent, Theo Rose a fost invitată în cadrul primei ediții a podcastului moderat de Bursucu. Printre altele, vedeta a povestit o experiență inedită de care a avut parte acum câteva săptămâni.

Theo Rose a fost întrebată de către Bursucu despre povestea dintr-o toaletă publică, pe care a adus-o în prim-plan de curând, prin intermediul unui story postat pe rețelele sociale, iar cântăreața i-a explicat cu lux de amănunte întreaga întâmplare comică.

Theo Rose a povestit, fără nicio rușine, ce a văzut în toaleta publică

În timp ce se afla în drum spre Oradea, artista a făcut un popas la o benzinărie, unde a trăit una dintre cele mai ciudate experiențe din viața ei.

Aceasta a avut parte de o adevărată aventură în toaleta respectivei locații, întrucât, în momentul în care a vrut să intre la femei, aceasta a avut impresia că a intrat în baia bărbaților.

„Nu era bine organizată zona de toalete, aia era problema.(...) Când să ajung la toaletă la doamne, treceam printr-un hol și era ușa de la toaleta bărbaților deschisă larg și pisoarele erau orientate spre față, de îi vedeai pe bărbați în toată splendoarea”,  a

povestit Theo Rose, în cadrul interviului cu Bursucu.

Citește și: Cât de romantic este Anghel Damian? Theo Rose a recunoscut ce a atras-o cel mai tare la iubitul ei: „Chiar e bun la asta”

După ce i-a văzut pe domnii parțial dezbrăcați, vedeta a avut un șoc și a rupt-o la fugă prin benzinărie: „Dacă am apucat să văd, am dat să fug.

Eu m-am gândit că deja am intrat în baie la ei”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce a mai pățit Theo Rose în toaleta benzinăriei

În agitația ei, artista a fost imediat văzută de către un paznic. Bărbatul a încercat să o liniștească și să o îndrume spre toaleta femeilor.

În plus, acesta i-a spus că ceea ce a văzut este o normalitate și că nu ar fi trebuit să reacționeze așa, însă, la auzul acestor vorbe, Theo Rose s-a arătat foarte revoltată și l-a atenționat pe angajat să închidă ușa de la toaleta bărbaților, întrucât este ceva rușinos.

„Păi închideți ușa la băieții ăștia! Nu vedeți că trec doamne, vedem toate în baie la bărbați!”,  a

spus cântăreața.

Totuși, aceasta nu a fost singura întâmplare de care vedeta a avut parte în respectiva benzinărie, căci, în momentul în care a ieșit din toaletă, aceasta a fost uimită de o altă persoană, pe care a surprins-o într-o postură de-a dreptul inedită: „Am găsit o doamnă când am ieșit... Era cu piciorul în chiuvetă și se spăla pe picior cu tot cu dres”.

Citește și: Bursucu a trecut prin momente cutremurătoare când a aflat de diagnosticul fiicei sale, Alessia: „A stat o zi și o noapte la terapie intensivă...”

În timp ce Theo a povestit întreg șirul evenimentelor, Bursucu s-a amuzat copios pe seama acestui episod trăit de ea, desprins, parcă, din filmele de comedie.