Ce a pățit jurnalistul Richard Quest după ce s-a vindecat de coronavirus: "Încă mă lupt cu..."

,

Ce a pățit jurnalistul Richard Quest după ce s-a vindecat de coronavirus? A vorbit despre problemele cu care se confruntă în prezent.


In articol:

Ce a pățit jurnalistul Richard Quest după ce s-a vindecat de coronavirus? În urmă cu două luni, testele au arătat că este infectat cu noul coronavirus, a fost sub supravegherea medicilor și chiar dacă a fost declarat vindecat, Richard Quest, prezentator al postului CNN, încă se luptă cu efectele virusului.

Ce a declarat acum?

Citeste si: Ce ar trebui sa bem pentru a preveni coronavirusul! Profesorul Streinu-Cercel a facut dezvaluirea

Ce a pățit jurnalistul Richard Quest după ce s-a vindecat de coronavirus: "Încă mă lupt cu..."

Jurnalistul Richard Quest a dezvăluit că încă are de suferit din cauza coronavirusului, chiar dacă testele au arătat că nu mai este infectat cu COVID-19. Jurnalistul a povestit că se simte în continuare obosit, că are momente în care este confuz și că tusea îi dă mari bătăi de cap. Richard Quest a vrut să tragă astfel un semnal de alarmă cu privire la efectele devastatoare pe care le poate avea coronavirusul asupra organismului, chiar și după vindecare.

"Ca mulți alții, acum îmi dau seama că trăiesc și sufer de efectele Covid-19.

M-am infectat la mijlocul lunii aprilie. Debutul simptomelor a venit rapid. Am observat brusc că mă simt foarte obosit și am avut un tip de tuse nouă. Am fost testat, iar dimineața am primit un telefon de la centrul medical să-mi spună că sunt pozitiv la coronavirus. Virusul este ca o tornadă. Când aterizează, se învârte prin corp, provocând haos, confuzie, tuse, provocând pagube fiecărui organ pe care îl atinge.
Unii nu vor supraviețui „vizitei” sale. Simptomele mele au fost mai blânde: nu am avut niciodată dificultăți de respirație, nici pierderea simțului gustului sau a mirosului. Am fost vlăguit și am avut întotdeauna „tuse”, care acum a revenit. Tusea Covid nu este ca una obișnuită (cea pe care medicii o numesc tuse productivă). Este una uscată, șuierătoare. În cazul meu, o mulțime de episoade scurte, care expulzează, urmate de o tuse lungă, profundă, din piept, expectorantă, care parcă se întreabă când o să intru în colaps.
Am fost retestat negativ pentru virus și pozitiv pentru anticorpi, iar medicul meu spune că nu se va întoarce. Dar au fost destul zile în care am crezut că va reveni. Descopăr și noi zone cu „daune”. Acum am devenit incredibil de stângaci. Dacă ajung la un pahar sau vreau să scot ceva dintr-un dulap, îl voi scăpa pe podea. M-am împiedicat de bordură și m-am prăbușit pe trotuar. Mă lovesc de mobila din casă.
Este ca și cum acea parte a creierului meu, care coordonează inconștient mișcările, nu mai funcționează. Uneori mă încearcă un sentiment de ușoară confuzie, ezitare, într-un cuvânt. Nimeni nu mă observa, ci doar eu. Sistemul meu digestiv este ciudat, dacă pot spune așa. Nu contează dacă le numesc simptome sau rămășite ale bolii, dar corpul meu nu se simte destul de bine. Medicii încearcă să mă liniștească, spunând că acest lucru se va termina, dar nu îmi pot spune când. Săptămâna trecută a fost una proastă. Tusea m-a chinuit zile întregi, am fost obosit și a trebuit să fac față unor adevărate provocări. Am călcat peste trepiedul camerei, apoi am căzut peste un scaun! Sunt îngrijorat, dar nu panicat. Săptămâna aceasta deja mă simt mult mai bine. Pentru cei care nu au avut Covid sau nu au asistat la urmele adânci pe care acesta le lasă în urmă, vă îndemn, din nou, faceți tot ce puteți pentru a evita virusul. Virusul răscolește corpul, pe unii îi ucide, pe alții doar îi va răni, iar atunci când spui „îi mulțumesc lui Dumnezeu că a dispărut”, vezi că pagubele sunt peste tot și vor fi cu noi mult timp după ce a trecut criza. Covid este o ca tornadă care parcă nu se mai oprește."
, a spus jurnalistul Richard Quest, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Romania intra din nou in stare de urgenta? Anuntul oficial facut de Nelu Tataru

Un pacient care s-a vindecat de coronavirus refuză să plece din spital. Care este motivul?

Un pacient care s-a vindecat de coronavirus refuză să plece din spital. Bărbatul le-a cerut medicilor să îl țină în continuare sub supraveghere. Care e motivul?

Un pacient care s-a vindecat de coronavirus refuză să plece din spital. În timp ce deciziile Curții Constituționale îi determină pe mulți dintre cei diagnosticați cu coronavirus să părăsească spitalele, un bărbat care s-a vindecat de coronavirus nu vrea să părăsească unitatea medicală, ci își dorește să primească în continuare îngrijirile medicilor.

Un bărbat de 54 de ani, internat pe 27 mai la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, i-a surprins pe medici atunci când le-a cerut să mai rămână în spital, cu toate că testele au ieșit negative și au arătat că s-a vindecat de coronavirus. Bărbatul a povestit că a făcut o formă gravă a bolii și că ulterior a rămas cu probleme de respirație, motiv pentru care își dorește să mai rămână o perioadă sub supravegherea medicilor. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Alertă în România. Sute de bolnavi de COVID-19 au plecat din spitale fără să fie vindecați. Sunt "bombe biologice" pentru ceilalți

 

Citește-ne pe
Citește și:

Redeschiderea scolilor din toamna, trei scenarii posibile

Tragedie în Israel: tribunele unei sinagoci s-au prăbușit pentru că erau prea mulți oameni la un loc

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Violeta Alexandru a anuntat ca vor creste pensiile: "Acest Guvern este responsabil"

Traian Basescu la primaria Capitalei? "Eu nu-mi voi lăsa partidul și voi candida"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies