Ce a făcut o tânără după ce a aflat că are cancer în timpul unei nunți. Iubitul ei i-a fost alături până în ultima clipă

Author: Lavinia Medrea

Iubitul ei i-a fost alături până în ultima clipă

Sursa: justgiving.com/dignityfunerals.co.uk - colaj Kanal D

Alex Halley era o tânără în vârstă de doar 27 de ani, care aflat că mai are doar două luni de trăit în ziua unei nunți, în Italia. Din păcate, nu a reușit să învingă lupta cu cancerul.

La doar 27 de ani, Alex Halley a fost răpusă de cancer. Iubitul tinerei, Aidan Solan, a povestit cât de bună era iubita lui și câte planuri de viitor aveau împreună.

Atunci când a aflat că are cancer cervical, lui Alex i-a fost teamă de faptul că îi va întrista pe toți cei dragi ei. 

Ce a făcut Alex Halley, după ce a aflat că are cancer cervical

Aidan Solan, iubitul lui Alex Halley, a vorbit cu dragoste și cu durere despre regretata sa parteneră, în vârstă de doar 27 de ani, răpusă de cancer cervical. Deși aveau planuri mărețe de viitor și credeau că vor fi împreună pentru totdeauna, viața a luat o întorsătură cruntă în doar două luni.

Citește și: Doliu în lumea actoriei! A murit Kirstie Alley, la vârsta de 71 de ani. Actrița s-a luptat până în ultimul moment cu cancerul

Alex se afla la o nuntă alături de Aidan, în Italia, atunci când a primit un telefon de la medici, care i-au spus diagnosticul crunt. Pentru că nu a vrut să strice starea tuturor, tânăra nu a spus, pe moment, nimic, mai ales pentru că și mama unui invitat sfârșise din cauza aceleiași boli.

Deși avea dureri inexplicabile de stomac, Alex a pus totul pe seama pastilelor anticoncepționale.  „Mintea alege mereu cel mai optimist scenariu”, spune iubitul tinerei. La două luni după ce a primit vestea neagră, Alex a murit. 

Citește și: UK: Regina Elisabeta a II-a a avut cancer în ultimii ani: „Adevărul este că Majestatea Sa a știut întotdeauna că timpul care i-a mai rămas era limitat”

Fostul fotbalist italian, Gianluca Vialli, a murit la vârsta de 58 de ani. Acesta se lupta cu cancerul de câțiva ani. Ce declara fotbalistul în 2022

„Nu ştiu dacă a fost un atac de panică, dar am fost isteric, nu mă puteam opri din plâns”, a declarat, pentru  Mirror , Aidan Solan, în vârstă de 29 de ani. Tânărul și-a vegheat zi de zi iubita, alături de mama ei, care nu a scăpat-o din ochi până în ultimul ei ceas.

Alex și Aidan nu au mai apucat să danseze la nunta lor

Pentru Alex, a doua lună de cancer a fost cea mai grea, pentru că tratamentele folosite de medici nu dădeau roade. „Ne-au spus într-o joi că e cancer în fază terminală. Am apucat să ne luăm la revedere. Am stat în salonul ei şi am ascultat melodia pe care voiam să dansăm la nunta noastră”, povesteşte Aidan Solan.

La câteva zile după ce a aflat că Alex mai are o săptămână de trăit, sâmbătă dimineaţa, Aidan s-a infectat cu COVID-19 şi nu a mai putut merge în vizită la iubita lui pentru a fi lângă ea. În schimb, au vorbit la telefon până în ultimul moment. La scurt timp, Alex s-a stins din viață, iar Aidan, din păcate, a rămas singur. 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies