Ce a apărut la mormântul Andreei Morega după o lună de la moartea ei! „Tatăl tău are nevoie de tine”. Părinții fetei sunt sfâșiați de durere

Author: Diana Ghita

Părinții Andreei Morega au fost la mormântul ei

Sursa: Facebook Adrian Morega

Andreea Morega a fost ucisă în urmă cu aproape o lună de către presupusul ei iubit, Mirel Dragomir. Însă părinții ei nu și-au putut găsi liniștea nici până în prezent.

Părinții Andreei Morega au fost sfâșiați de durere cu ocazia acestui Paște, întrucât a fost primul pe care nu l-au putut sărbători alături de fiica lor. În acest an, mama și tatăl tinerei ucise au petrecut Sărbătorile Pascale la mormântul ei.

Ce a apărut la mormântul Andreei Morega

Acest Paște nu a mai fost o sărbătoare care să aducă bucurie și să strângă împreună familia Morega, ci a fost unul plin de suferință.

Părinții studentei la medicină ucise de colegul și presupusul ei iubit, Mirel Dragomir, a petrecut noaptea de Înviere la cimitir.

Cu această ocazie, familia s-a rugat pentru sufletul ei și, în semn de omagiu, i-au decorat mormântul cu flori și lumânări, pe care le-au așezat în forma unei inimi. Emoționanta imagine a fost făcută de tatăl Andreei și postată pe Facebook, alături de un mesaj plin de durere.

„Ultimul Paște alături de tine, iubita lui tati, și primul fără tine. Andreiuța mea, tatăl tău are nevoie de tine, dar cum să îți cer ajutorul, când tu nu mai ești lângă mine? Ai fost universul nostru, ai plecat fără voia ta, luând cu tine sufletul nostru și visele noastre. Lumină și odihnă veșnică, suflețelul meu!”,  a scris Adrian Morega în descrierea postării.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Gestul cutremurător făcut de tatăl Andreei Morega, studenta ucisă de Mirel Dragomir, la o lună de la tragedie

Ce postează părinții Andreei Morega de când fata lor a murit

La mai bine de o lună de la moartea Andreei Morega, părinții ei tot nu-și pot reveni din trauma pierderii ei atât de bruște.

Deși Mirel, studentul la medicină și la teologie care a ucis-o pe fată, se află în arest preventiv, tatăl ei este conștient că, indiferent de pedeapsa primită de criminal, copilul lui nu se va mai întoarce de pe lumea cealaltă.

Adrian Morega își strigă neîncetat suferința pe rețelele sociale, prin diverse postări cu fotografii ale Andreei și mesaje care mai de care mai dureroase, în care își exprimă dorul neîncetat față de fiica lui.

Citește și: Ce a dezvăluit expertiza psihologică în cazul lui Mirel Dragomir, studentul care și-a ucis iubita. Ce îl așteaptă pe criminalul din Timișoara

„Dor de tine suflețelul meu! A supraviețui după pierderea copilului tău este o moarte lentă! Ai grijă, Doamne de sufletul fetiței mele și luminează somnul ei de veci! Greu e fără tine, Andreiuța mea!!!/ A trecut o lună de când ne-ai părăsit, o lună de lacrimi și suspine, o lună de când viața noastră s-a schimbat ireversibil.

Mi-e atât de dor de tine, suflețelul meu, din ce în ce mai dor, abia aștept ziua revederii, să te pot îmbrățișa și să vorbim despre ultima ta zi din viață. Lumină veșnică, suflețelul meu!”,  sunt doar câteva dintre mesajele tatălui Andreei Morega.